fbpx

Curs CCNA 1-3 Pachet ONLINE cu Material Video

CCNA Routing and Switching furnizează o serie de topicuri integrate cu privire la networking, începând cu aplicații și servicii fundamentale și ajungând la avansate, în timp ce se concentrează pe experiența practică și pe dezvoltarea aptitudinilor utile în carieră.

Înscrie-te:
Tarife Curs Online cu Video
1050 RON - student
1050 RON - pers. fizică
1500 RON - pers. juridică

Despre curs

CCNA 1-3 pachet Online cu Material Video este format din cele 3 module de CCNA.

Înscrierea se efectuează succesiv. Cursantul va fi înscris pentru început la modulul CCNA 1. După ce va promova CCNA 1 va putea fi înscris mai departe la CCNA 2, apoi la CCNA 3.

Materialele scrise și materialele video disponibile pentru CCNA 1-3 pachet Online cu Material Video sunt aceleași la care are acces orice cursant Telecom Academy.

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasa, pe cursuri.telacad.ro. Aici vei avea acces la materialul video și îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clasa dorită pe cursuri.telacad.ro. Îți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești pe cursuri.telacad.ro*?

  • Materialele video
  • Regulile de Promovare

De asemenea, dacă ești cursant nou ți se va crea cont și pe platforma www.netacad.com, și vei primi un mail cu pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru configurare.

Dacă ești deja cursantul nostru, și ai cont pe www.netacad.com, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clasa dorită. Îți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești www.netacad.com**?

  • Materialele scrise
  • Examenele de capitol pe care le vei susține online.
  • Examen final (teoretic și practic) pe care îl vei susține online (**acesta este activat de noi la cererea cursantului și este cronometrat)
  • Catalogul cu note.
  • Diploma Cisco Networking Academy CCNAv7: Introduction to Networks
  • uneltele specifice CNA (Cisco Networking Academy)

Perioada maximă de promovare a unui modul CCNA este de 4 luni de la data înscrierii. Diploma obținută după promovare este aceeași ca în cazul unui curs cu prezență.

* Notă: Nepromovarea unui modul CCNA presupune repetarea acestuia. Reînscrierea la modulul respectiv se face prin achitarea taxei de 50 lei, dacă reînscrierea se efectuează în cel mult un an.

De asemenea, criteriile de promovare și programa sunt aceleași care sunt și în cazul achiziționării modulelor individuale. Pentru mai multe detalii despre fiecare modul în parte, puteți consulta paginile:
CCNA 1
CCNA 2
CCNA 3

Certificări

Certificarea CCNA Routing and Switching și diplomele de promovare ale cursurilor CCNA 1 (Introduction to Networks), CCNA 2 (Switching, Routing and Wireless Essentials), CCNA 3 (Enterprise Network, Scalind and Automation) sunt lucruri distincte.

Diploma care se obține în urma promovării fiecărui modul din cele 3 se numește „Certificate of Course Completion”, în timp ce certificarea CCNA Routing and Switching se obține în urma promovării unui examen de certificare separat, susținut în centrele de testare Pearson VUE.

CCNA Routing and Switching este o certificare de nivel Associate care validează abilitățile de a instala, configura, opera și depana rețele medii cu routere și switchuri. În versiunea 7.0 se cer cunoștinte de bază legate de securitatea rețelelor, IPv6, rețele wireless.

Examenul CCNA testează cunoștintele din toate cele 3 module CCNA Routing and Switching.

Certificarea Comptia A+

Această certificare nu este la fel de puternică precum CCNA, iar costurile Comptia A+ sunt mai ridicate. În funcție de cariera pe care cursantul o alege, recomandăm Comptia A+ doar în condițiile în care se urmărește obținerea mai multor certificări de la Comptia.

Centru de testare VUE

Examenele de certificare CISCO se pot susține la oricare din centrele Pearson VUE din întreaga lume. Din august 2007, VUE are exclusivitate la examinarea CISCO.

Telecom Academy este Centru activ de Testare Acreditat Pearson VUE, așadar aceste examene se pot susține si la noi.

Programările se fac de pe site-ul www.pearsonvue.com.

 

Sponsori și parteneri