CCNA 1-4 Pachet ONLINE cu Material Video

CCNA Routing and Switching furnizează o serie de topicuri integrate cu privire la networking, începând cu aplicații și servicii fundamentale și ajungând la avansate, în timp ce se concentrează pe experiența practică și pe dezvoltarea aptitudinilor utile în carieră.

Curs Online cu video

Despre curs

Acest pachet este format din cele 4 module de CCNA, pe care cursantul înscris le va urma online, la distanță.

Înscrierea se efectuează succesiv. Cursantul va fi înscris pentru început la modulul CCNA 1 și numai după ce îl va promova pe acesta va putea fi înscris mai departe la CCNA 2, apoi la CCNA 3 și, în final, la CCNA 4.
* Notă: Nepromovarea unui modul presupune repetarea acestuia, deci reînscrierea cursantului la modulul respectiv și achitarea a jumătate din taxa aferentă acestuia, dacă reînscrierea se efectuează în cel mult un an.

După procesarea plății, de către echipa Telecom Academy, cursantului i se creează cont pe platforma Cisco, www.netacad.com, iar acesta va primi un mail cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru configurare.

Materialele scrise și materialele video sunt aceleași la care are acces orice cursant Telecom Academy.

De asemenea, criteriile de promovare și programa sunt aceleași care sunt și în cazul achiziționării modulelor individuale. Pentru mai multe detalii despre fiecare modul în parte, puteți consulta paginile:
CCNA 1
CCNA 2
CCNA 3
CCNA 4

Certificări

Certificarea CCNA Routing and Switching și diplomele de promovare ale cursurilor CCNA 1 (Introduction to Networks), CCNA 2 (Routing and Switching Essentials), CCNA 3 (Scaling Networks) și CCNA 4 (Connecting Networks) sunt lucruri distincte.

Diploma care se obține în urma promovării fiecărui modul din cele 4 se numește „Certificate of Course Completion”, în timp ce certificarea CCNA Routing and Switching se obține în urma promovării unui examen de certificare separat, susținut în centrele de testare Pearson VUE.

CCNA Routing and Switching este o certificare de nivel Associate care validează abilitățile de a instala, configura, opera și depana rețele medii cu routere și switchuri. În versiunea 6.0 se cer cunoștinte de bază legate de securitatea rețelelor, IPv6, rețele wireless.

Examenele de certificare pentru CCNA sunt următoarele:

  • ICND1 100-105
  • ICND2 200-105
  • CCNA R&S 200-125

Examenul ICND1 (Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1) testează cunoștințele dobândite în CCNA Routing and Switching 1 și 2.

Examenul ICND2 testeză conștințele din CCNA Routing and Switching 3 și 4.

Examenul CCNA testează cunoștintele din toate cele 4 module CCNA Routing and Switching.

Există două posibilități de a obține certificarea CCNA Routing and Switching: să se susțină separat ICND 1 și ICND 2 sau să se susțină examenul CCNA. Costul este mai mare în primul caz, dar gradul de dificultate este mai scăzut pentru un examen ICND în comparație cu CCNA.

Calea cea mai rapidă și ieftină către certificarea CCNA este să sustineți direct examenul CCNA R&S 200-125. Telecom Academy recomandă această cale care este adoptată de către 90 % din participanți.

Există si posibilitatea ca după primele 2 module CCNA Routing and Switching, să se susțină examenul ICND 1. În urma promovării acestui examen, se obține certificarea CCENT, practic aceasta este jumătate din certificarea CCNA. Daca în următorii 2 ani se susține și examenul ICND 2. atunci cursantul obține certificarea CCNA R&S automat.

Prețul examenelor

  • ICND 1: 165 $ – voucher reducere 61% în cazul în care cursantul obține peste 75% la examenul final CCNA Routing and Switching Routing and Switching Essentials (2)
  • ICND 2: 165 $ – voucher reducere 61% în cazul în care cursantul obține peste 75% la examenul final CCNA Routing and Switching Connecting Networks
  • CCNA 200-125: 325 $ – voucher reducere 61% în cazul în care cursantul obține peste 75% la examenul final CCNA Routing and Switching Connecting Networks

Aceste tarife pot varia în funcție de politica de preț stabilită de Cisco.

Voucher-ul de discount este valabil pentru o singură încercare.

Certificarea Comptia A+

Această certificare nu este la fel de puternică precum CCENT sau CCNA, iar costurile Comptia A+ sunt mai ridicate. În funcție de cariera pe care cursantul o alege, recomandăm Comptia A+ doar în condițiile în care se urmărește obținerea mai multor certificări de la Comptia.

Centru de testare VUE

Examenele de certificare CISCO se pot susține la oricare din centrele Pearson VUE din întreaga lume. Din august 2007, VUE are exclusivitate la examinarea CISCO.

Telecom Academy este Centru activ de Testare Acreditat Pearson VUE, așadar aceste examene se pot susține si la noi.

Programările se fac de pe site-ul www.pearsonvue.com.

 

Sponsori și parteneri