CCNA 1-3 Pachet ONLINE cu Material Video

CCNA Routing and Switching furnizează o serie de topicuri integrate cu privire la networking, începând cu aplicații și servicii fundamentale și ajungând la avansate, în timp ce se concentrează pe experiența practică și pe dezvoltarea aptitudinilor utile în carieră.

Curs Online cu video
Tarife
300 lei - student
300 lei - pers. fizică
500 lei - pers. juridică

Despre curs

Acest pachet este format din cele  module de CCNA, pe care cursantul înscris le va urma online, la distanță.

Înscrierea se efectuează succesiv. Cursantul va fi înscris pentru început la modulul CCNA 1 și numai după ce îl va promova pe acesta va putea fi înscris mai departe la CCNA 2, apoi la CCNA 3.
* Notă: Nepromovarea unui modul presupune repetarea acestuia, deci reînscrierea cursantului la modulul respectiv și achitarea a jumătate din taxa aferentă acestuia, dacă reînscrierea se efectuează în cel mult un an.

După procesarea plății, de către echipa Telecom Academy, cursantului i se creează cont pe platforma Cisco, www.netacad.com, iar acesta va primi un mail cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru configurare.

Materialele scrise și materialele video sunt aceleași la care are acces orice cursant Telecom Academy.

De asemenea, criteriile de promovare și programa sunt aceleași care sunt și în cazul achiziționării modulelor individuale. Pentru mai multe detalii despre fiecare modul în parte, puteți consulta paginile:
CCNA 1
CCNA 2
CCNA 3

Certificări

Certificarea CCNA Routing and Switching și diplomele de promovare ale cursurilor CCNA 1 (Introduction to Networks), CCNA 2 (Switching, Routing and Wireless Essentials), CCNA 3 (Enterprise Network, Scalind and Automation) sunt lucruri distincte.

Diploma care se obține în urma promovării fiecărui modul din cele 3 se numește „Certificate of Course Completion”, în timp ce certificarea CCNA Routing and Switching se obține în urma promovării unui examen de certificare separat, susținut în centrele de testare Pearson VUE.

CCNA Routing and Switching este o certificare de nivel Associate care validează abilitățile de a instala, configura, opera și depana rețele medii cu routere și switchuri. În versiunea 7.0 se cer cunoștinte de bază legate de securitatea rețelelor, IPv6, rețele wireless.

Examenul CCNA testează cunoștintele din toate cele 3 module CCNA Routing and Switching.

Certificarea Comptia A+

Această certificare nu este la fel de puternică precum CCNA, iar costurile Comptia A+ sunt mai ridicate. În funcție de cariera pe care cursantul o alege, recomandăm Comptia A+ doar în condițiile în care se urmărește obținerea mai multor certificări de la Comptia.

Centru de testare VUE

Examenele de certificare CISCO se pot susține la oricare din centrele Pearson VUE din întreaga lume. Din august 2007, VUE are exclusivitate la examinarea CISCO.

Telecom Academy este Centru activ de Testare Acreditat Pearson VUE, așadar aceste examene se pot susține si la noi.

Programările se fac de pe site-ul www.pearsonvue.com.

 

Sponsori și parteneri