Curs CCNP Enterprise: Advanced Routing

Cursul CCNP Enterprise: Advanced Routing (CCNP ENARSI v8) este al doilea curs adresat cursantilor care doresc sa studieze si sa se pregateasca pentru certificarea CCNP Enterprise Certification.

Înscrie-te:
Tarife Curs Online
150 lei - student
150 lei - pers. fizică
300 lei - pers. juridică

Despre curs

Despre cursul CCNP Enterprise: Advanced Routing

Cursul CCNP Enterprise: Advanced Routing (CCNP ENARSI v8) este al doilea curs adresat cursantilor care doresc sa studieze si sa se pregateasca pentru certificarea CCNP Enterprise Certification.

Acest curs se aliniaza certificarii Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (300-410 ENARSI),cu accent pe implementarea si troubleshootingul tehnologiilor de rutare avansata, servicii Layer 3 VPN, securitatea infrastructurii si serviciile de infrastructura.

Cursul se adreseaza cursantilor care au sustinut si promovat CCNP Enterprise: Core Networking sau certificarea 350-401 ENCOR.

Contul Online

După procesarea plății de către echipa Telecom Academy, cursantului i se creează cont pe platforma Cisco, iar acesta va primi un mail cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru configurare.

Pe contul personal vor fi accesibile următoarele:

 • materialul de studiu online organizat in 23 capitole
 • link-ul pentru susținerea examenelor
 • catalogul cu notele obținute la fiecare examen
 • uneltele specifice CNA (Cisco Networking Academy)

CCNP Enterprise: Advanced Networking – ONLINE

La fel ca în cazul unui curs obișnuit, după procesarea plății de către echipa Telecom Academy, cursantului i se creează cont pe platforma Cisco, www.netacad.com, iar acesta va primi un mail cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru configurare.

Va avea, de asemenea, obligația de a susține în termen de maximum patru luni de la înscriere atât examenele de capitol, cât și  examenul final teoretic (care in acest moment se sustine online, cu programare făcută cu 2-3 zile înainte).

*Diploma obținută după promovare este aceeași ca în cazul unui curs cu prezență.

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Exista trei tipuri de examene obligatorii: examene de capitol și examen final teoretic.

Examenele de capitol se susțin de acasă și este necesară conexiunea la Internet. Examenele de capitol durează 1 oră și au între 16 și 25 de întrebări, iar punctajul minim este de 75 puncte. Repetarea unui examen de capitol se poate face în limita a 3 încercări, ultima notă obținuta este cea care se ia în considerare ca în cazul oricărui examen în cadrul CNAP.

Examenul final se susține de acasa si durează 1 ora și 45 minute și are 45- 57 întrebări, iar punctajul minim este 70 puncte, recomandăm să obțineți peste 80 puncte. Acest examen final se poate sustine de 3 ori, dupa sustinerea si promovarea examenelor de capitol, in maximum 4 luni de la data inscrierii.

Ce vei învăța

 • sa implementezi DHCP pentru lucrul in cadrul mai multor LAN-uri
 • sa implementezi EIGRP pentru IPv4 in cadrul unei retele business de dimensiuni medii
 • sa explici modul in care caracteristicile avansate EIGRP afecteaza performanta retelei
 • sa depanezi probleme uzuale de configurare a EIGRP si EIGRPv6
 • sa explici modul in care functioneaza OSPF
 • sa configurezi si sa depanezi BGP
 • sa explici procesul folosit de BGP pentru path selection
 • sa depanezi redistributia rutelor IPv4 si IPv6
 • sa explici impactul VFR si MPLS in deciziile de rutare
 • sa implementezi DMVPN, sa configurezi IPsec DMVPN

Certificări

Acest curs va pregateste pentru certificarea Cisco: Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (300-410 ENARSI). In urma promovarii acestei certificari si a certificarii 350-401 ENCOR veti obtine certificarea CCNP Enterprise. Obtinerea certificarii CCNP Enterprise reprezinta primul pas catre certificarile CCIE.

Centru de testare VUE

Examenele de certificare CISCO se pot susține la oricare din centrele Pearson VUE din întreaga lume. Din august 2007, VUE are exclusivitate la examinarea CISCO.

Telecom Academy este Centru activ de Testare Acreditat Pearson VUE, așadar aceste examene se pot susține si la noi.

Programările se fac de pe site-ul www.pearsonvue.com.

Sponsori și parteneri