Curs CCNP Enterprise: Core Networking

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking (CCNP ENCOR v8) este primul din cele 2 cursuri ce trebuie urmate de catre cursantii care se pregatesc pentru certificarea CCNP Enterprise.

Înscrie-te:
Tarife Curs Online
150 lei - student
150 lei - pers. fizică
300 lei - pers. juridică

Despre curs

Despre cursul CCNP Enterprise: Core Networking

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking (CCNP ENCOR v8) este primul din cele 2 cursuri ce trebuie urmate de catre cursantii care se pregatesc pentru certificarea CCNP Enterprise.

Acest curs se aliniaza certificarii Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Technologies (350-401 ENCOR) care evalueaza cunostintele infrastructurii enterprise incluzand arhitectura dual-stack (IPv4 si IPv6), virtualizare, infrastructura, network assurance, securitate si automatizare.

Cursul se adreseaza cursantilor care au sustinut si promovat CCNA 1-3 v7.0, CCNA 1-4 v6.0 sau certificarea CCNA (https://www.telacad.ro/toate-cursurile/cursuri-cisco/).

Contul Online

După procesarea plății de către echipa Telecom Academy, cursantului i se creează cont pe platforma Cisco, iar acesta va primi un mail cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru configurare.

Pe contul personal vor fi accesibile următoarele:

 • materialul de studiu online organizat sub forma a 29 capitole
 • link-ul pentru susținerea examenelor
 • catalogul cu notele obținute la fiecare examen
 • uneltele specifice CNA (Cisco Networking Academy)

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking – ONLINE

La fel ca în cazul unui curs obișnuit, după procesarea plății de către echipa Telecom Academy, cursantului i se creează cont pe platforma Cisco, www.netacad.com, iar acesta va primi un mail cu pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru configurare.

Va avea, de asemenea, obligația de a susține în termen de maximum patru luni de la înscriere atât examenele de capitol, cât și  examenul final teoretic (care in acest moment se sustine online, cu programare făcută cu 2-3 zile înainte).

*Diploma obținută după promovare este aceeași ca în cazul unui curs cu prezență.

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Exista trei tipuri de examene obligatorii: examene de capitol și examen final teoretic.

Examenele de capitol se susțin de acasă și este necesară conexiunea la Internet. Examenele de capitol durează 1 oră și au între 16 și 25 de întrebări, iar punctajul minim este de 75 puncte. Repetarea unui examen de capitol se poate face în limita a 3 încercări, ultima notă obținuta este cea care se ia în considerare ca în cazul oricărui examen în cadrul CNAP.

Examenul final se susține de acasa si durează 1 ora și 45 minute și are 45- 57 întrebări, iar punctajul minim este 70 puncte, recomandăm să obțineți peste 80 puncte. Acest examen final se poate sustine de 3 ori, dupa sustinerea si promovarea examenelor de capitol, in maximum 4 luni de la data inscrierii.

 

Ce vei învăța

 • sa configurezi redundanta L2 intr-o retea entreprise
 • sa configurezi EIGRP pentru a optimiza performanta intr-o retea enterprise
 • sa implementezi feature-urile avansate OSPF pentru a imbunatati performanta IPv4 si IPv6
 • sa explici concepte de QoS intr-o retea enterprise
 • sa implementezi tehnologii avansate pentru o arhitectura de retea enterprise sigura si scalabila
 • sa configurezi tehnologii de retea pentru a asigura accesul sigur la infrastructura
 • sa explici care este importanta virtualizarii si a automatizarii

Certificări

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking va pregateste pentru certificarea Cisco: Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Technologies (350-401 ENCOR). In urma promovarii acestei certificari si a certificarii 300-410 ENARSI veti obtine certificarea CCNP Enterprise. Obtinerea certificarii CCNP Enterprise reprezinta primul pas catre certificarile CCIE.

Centru de testare VUE

Examenele de certificare CISCO se pot susține la oricare din centrele Pearson VUE din întreaga lume. Din august 2007, VUE are exclusivitate la examinarea CISCO.

Telecom Academy este Centru activ de Testare Acreditat Pearson VUE, așadar aceste examene se pot susține si la noi.

Programările se fac de pe site-ul www.pearsonvue.com.

Sponsori și parteneri