fbpx

Curs CCNP Enterprise: Core Networking

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking (CCNP ENCOR v8) este primul din cele 2 cursuri ce trebuie urmate de catre cursantii care se pregatesc pentru certificarea CCNP Enterprise.

Înscrie-te:
Tarife Curs Online
150 RON - student
150 RON - pers. fizică
300 RON - pers. juridică

Despre curs

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking (CCNP ENCOR v8) este primul din cele 2 cursuri ce trebuie urmate de către cursanții care se pregătesc pentru certificarea CCNP Enterprise.

Acest curs se aliniază certificării Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Technologies (350-401 ENCOR) care evaluează cunoștințele infrastructurii enterprise incluzând arhitectura dual-stack (IPv4 si IPv6), virtualizare, infrastructura, network assurance, securitate și automatizare.

Cui se adresează?

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking se adresează cursanților care au susținut și promovat CCNA 1-3 v7.0, CCNA 1-4 v6.0 sau au certificarea CCNA (https://www.telacad.ro/toate-cursurile/cursuri-cisco/).

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, ți se va crea cont pe platforma www.netacad.com. Vei primi un mail cu pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru configurare.

Dacă ești deja cursantul nostru, și ai cont pe www.netacad.com, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clasa dorită. Îți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești www.netacad.com?

 • Materialele scrise
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online.
 • Examen final (teoretic și practic) pe care îl vei susține online (**acesta este activat de noi la cererea cursantului și este cronometrat)
 • Catalogul cu note.
 • Diploma Cisco Networking Academy
 • uneltele specifice CNA (Cisco Networking Academy)

Perioada maxima de promovare a cursului este de 4 luni de la data înscrierii. Diploma obținută după promovare este aceeași ca în cazul unui curs cu prezență.

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Exista doua tipuri de examene obligatorii: examene de capitol și examen final teoretic.

Examenele de capitol se susțin de acasă și este necesară conexiunea la Internet. Examenele de capitol durează 1 oră și au între 16 și 25 de întrebări, iar punctajul minim este de 75 puncte. Repetarea unui examen de capitol se poate face în limita a 3 încercări, ultima notă obținuta este cea care se ia în considerare ca în cazul oricărui examen în cadrul CNAP.

Examenul final se susține de acasă și durează 1 ora și 45 minute și are 45- 57 întrebări, iar punctajul minim este 70 puncte, recomandăm să obțineți peste 80 puncte. Acest examen final se poate susține de 3 ori, după susținerea și promovarea examenelor de capitol, în maximum 4 luni de la data înscrierii.

 

Ce vei învăța

 • sa configurezi redundanta L2 intr-o retea entreprise
 • sa configurezi EIGRP pentru a optimiza performanta intr-o retea enterprise
 • sa implementezi feature-urile avansate OSPF pentru a imbunatati performanta IPv4 si IPv6
 • sa explici concepte de QoS intr-o retea enterprise
 • sa implementezi tehnologii avansate pentru o arhitectura de retea enterprise sigura si scalabila
 • sa configurezi tehnologii de retea pentru a asigura accesul sigur la infrastructura
 • sa explici care este importanta virtualizarii si a automatizarii

Certificări

Cursul CCNP Enterprise: Core Networking va pregateste pentru certificarea Cisco: Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Technologies (350-401 ENCOR). In urma promovarii acestei certificari si a certificarii 300-410 ENARSI veti obtine certificarea CCNP Enterprise. Obtinerea certificarii CCNP Enterprise reprezinta primul pas catre certificarile CCIE.

Centru de testare VUE

Examenele de certificare CISCO se pot susține la oricare din centrele Pearson VUE din întreaga lume. Din august 2007, VUE are exclusivitate la examinarea CISCO.

Telecom Academy este Centru activ de Testare Acreditat Pearson VUE, așadar aceste examene se pot susține si la noi.

Programările se fac de pe site-ul www.pearsonvue.com.

Sponsori și parteneri