Curs CCNP Route-Switch-Tshoot PACHET

Programa CCNP Routing & Switching furnizează o privire generală asupra conceptelor din networking la nivel enterprise, incluzând elemente de nivel avansat și se adresează cursanților care au promovat cursurile CCNA.

Nivelul Professional se împarte în 3 cursuri diferite: Switch, Route și Tshoot (cele 3 cursuri se pot urma în orice ordine), accentul punându-se cu precădere pe aplicabilitatea practică din mediul business și pe pregătirea cursanților pentru următoarele oportunități de carieră.

Nivel

Advanced

Nr. ședințe

24

Durata ședinței

4 ore

Studiu individual

6 ore/săpt.

Suport de curs scris

Materiale video

Limba de predare

Română

Limba materialului scris

Engleză

Tarife
1250 lei - student
1400 lei - pers. fizică
1600 lei - pers. juridică

Despre curs

Acest pachet este format din cele 3 module de CCNP, pe care cursantul înscris le va urma cu prezență la sala de curs, pe parcursul a 21 săptămâni, 24 ședințe, 1 ședință pe săptămână.

Pachetul va fi împărțit după cum urmează: CCNP Route – 40 ore de training, CCNP Switch – 40 ore training, CCNP – TShoot 16 ore de training. Ordinea modulelor nu este una fixă, astfel că instructorul o va decide la momentul respectiv. Totuși, CCNP Trouble Shoot va fi ultimul modul.

Pentru informații privind programa și ceea ce veți învăța la fiecare modul în parte, puteți accesa paginile:
CCNP Switch
CCNP Route
CCNP TShoot

Certificări

Certificarea CCNP Routing and Switching și diplomele de promovare ale cursurilor CCNP Switch, Route și Tshoot sunt lucruri distincte.

Diploma care se obține în urma promovării fiecărui modul din cele 3 se numește “Certificate of Course Completion”, în timp ce certificarea CCNP Routing and Switching se obține în urma promovării a 3 examene de certificare separate, susținute în centrele de testare Pearson VUE.

CCNP Routing and Switching este o certificare de nivel Professional care validează abilitățile de a planifica, implementa, verifica și depana rețele enterprise de dimensiuni mari, colaborând cu specialiști în securitate, voce, wireless și video.

Această certificare se adresează celor care au cel puțin un an de experiență în rețelistică și care doresc să își dezvoleta aptotudinile și să lucreze în mod independent la soluții pentru rețele complexe.

Candidații care promovează certificarea CCNP Routing and Switching își demonstrează aptitudinile necesare în roluri precum inginer de rețea, inginer de suport, inginer de sistem sau tehnician de rețea. Cunoștințele dobândite în urma promovării acestei certificări vor asigura o fundație solidă deoarece aceste aptitudini sunt relevante pentru rețelele fizice din ziua de azi, însă și pentru rețelele virtualizate din viitor.

Examenele de certificare pentru CCNP sunt următoarele:

300-101 ROUTEImplementing Cisco IP Routing (ROUTE)
300-115 SWITCHImplementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH)
300-135 TSHOOTTroubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (TSHOOT)

 

Prețul examenelor

  • 300-101: 300$
  • 300-115: 300#
  • 300-135: 300$

Aceste tarife pot varia în funcție de politica de preț stabilită de Cisco.

Centru de testare VUE

Examenele de certificare CISCO se pot susține la oricare din centrele Pearson VUE din întreaga lume. Din august 2007, VUE are exclusivitate la examinarea CISCO.

Telecom Academy este Centru activ de Testare Acreditat Pearson VUE, așadar aceste examene se pot susține si la noi.

Programările se fac de pe site-ul www.pearsonvue.com.

Sponsori și parteneri