fbpx

Career-Path Front-End Developer

Cursul Front-End Developer abordează noțiunile complete ce îți sunt necesare în cazul în care dorești să obții unul dintre cele mai populare joburi din industria IT: Front-End Developer. După cum am spus în repetate randuri, Web Developmentul se află în centrul lumii digitale în care trăim.

Momentan nu avem deschisă înscrierea la nicio clasă pentru acest curs.
Pentru întrebări și nelămuriri nu ezitați să ne contactați
Nivel

Associate

Nr. ore

140 de ore

Suport de curs scris

Material Video

Limba de predare

Română

Limba materialului scris

Română

Înscrie-te! alege opțiune

Despre curs

Cursul Front-End Developer abordează noțiunile complete ce îți sunt necesare în cazul în care dorești să obții unul dintre cele mai populare joburi din industria IT: Front-End Developer. După cum am spus în repetate rânduri, Web Developmentul se află în centrul lumii digitale în care trăim. Datorită transformărilor pe care le-a suferit internetul, job-ul de Front-End Developer este cel mai căutat job din industria IT. Principalul skill de care ai nevoie este cunoașterea limbajului de programare JavaScript. Conform Stack Overflow, JavaScript se află pe locul 1 în topul celor mai utilizate limbaje de programare. Asta nu face decât să ne arate cât de puternic este acest limbaj de programare și ce alegerea bună poate să fie pentru o persoană fără background tehnic, care dorește să își facă intrarea în domeniul IT.

Ce este un Front-End Developer?

Dacă Back-End Developerul este persoana care se ocupă de dezvoltarea pe partea de server, atunci Front-End Developerul este persoana care se ocupă de partea de client. Așadar, Front-End Developerul se axează pe implementarea design-ului web prin intermediul codului, construindu-se astfel toate funcționalitățile vizibile dintr-un site.

Principalele skill-uri pe care ne vom concentra în cadrul cursului Front-End Developer sunt: HTML, CSS, JavaScript Fundamentals și Advanced, React, elemente de Git. În cadrul cursului, vor fi abordate noțiunile teoretice necesare pentru a obține gândirea logică ideală și testată de recruiteri la interviuri, apoi vom avea activități practice și proiecte ce vă vor evalua din punct de vedere al complexității. Toate acestea vor rezulta în obținerea unui portofoliu cu 2 proiecte personalizate pentru fiecare cursant, portofoliu ce va fi piatra de temelie în procesul viitor de recrutare. În cadrul cursului Front-End Developer nu ne concentrăm doar pe topicurile tehnice! Cursul Front-End Developer cuprinde simulări de interviuri, workshopuri adiționale și sesiuni individuale cu un mentor de carieră.

Cui se adresează cursul Front-End Developer?

  • persoanelor care nu au background tehnic și doresc să obțină un job de Front-End Developer
  • persoanelor care deja lucrează ca Back-End Developer și doresc să își completeze cunoștințele pentru a face o tranziție către Full-Stack Developer
  • persoanelor care doresc o carieră în IT, însă nu știu cu ce să înceapă și au nevoie de un sistem de studiu ghidat de un Mentor, într-un colectiv mic
  • persoanelor care interacționează în mod uzual (management, recruiting) cu specialiști IT și au nevoie să înțeleagă care sunt task-urile unui Front-End Developer

Ce conține cursul Front-End Developer?

 

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plății, vei primi confirmarea înscrierii în clasa dorită.

Modul de desfășurare al cursului

Cursul se va desfășura de 2 ori/săptămână și va conține 120 de ore de training asistat cu mentorul tău și 20 de ore alocate pentru workshopuri adiționale, sesiuni individuale cu un mentor de carieră și simulare de interviu. Vom folosi metode alternative de predare (training, mentoring, coaching) și vei lucra într-o manieră colaborativă cu viitorii tăi colegi. Clasele vor fi formate din maximum 10 de cursanți. Astfel încât mentorul să aibă timp pentru a adresa întrebările fiecăruia dintre voi. În fiecare săptămână, vei primi teme și task-uri adiționale de la mentorul tău.

Opțiuni de plată

Există mai multe modalități de plată și finanțare pe care le poți utiliza pentru înscrierea la acest curs.

1. Plata integrală în avans: 1299 Euro

Plata integrală se poate achita și in 2-6 rate egale în cazul în care ai un card de credit dedicat plății în rate egale fără dobândă:

  • Star Card, emis de Banca Transilvania
  • Card Avantaj
  • Allinclusive, emis de BRD Finance
  • Cardurile de cumpărături de la Alpha Bank
  • Bonus Card, emis de Garanti BBVA

 

În cazul în care dorești să optezi pentru această metodă de plată, te rugăm să ne contactezi pe office@telacad.ro sau la 0727.761.355 și îți vom oferi un link de plată.

2. Plata eșalonată: 400 Euro (taxa de rezervare a locului + 425 Euro * 3 tranșe) = 1675 Euro

Taxa de rezervare de 400 Euro se poate achita cash la sediul nostru, cu cardul sau prin transfer bancar pe www.telacad.ro

Certificări

La terminarea cursurilor, cursantul primește diploma eliberată de către Telecom Academy care atestă faptul că acesta a absolvit cursul la Telecom Academy și cunoștințele dobândite.

 

Programa

Capitolul 0 – Pregătire mediu

Capitolul 1 – Introducere HTML 

Capitolul 2 – Introducere CSS

Capitolul 3 – CSS în practică

Capitolul 4 – Pagini web UI/UX

Capitolul 5 – Layouts

Capitolul 6 – Design responsive

Capitolul 7 – Bootstrap

Capitolul 8 – CSS Avansat

Recapitulare

Capitolul 1 – Introducere JavaScript

Capitolul 2 – Variabile, Operatori, Structuri de decizionale și repetitive

Capitolul 3 – Funcții și Obective

Capitolul 4 – HTML

Capitolul 5 – CSS

Capitolul 7 – Structuri de date (obiecte, vectori)

Capitolul 8 – Prototypes

Capitolul 9 – Web API setTimeout, setInterval, Promises

Capitolul 10 – ECMA6

Capitolul 1 – Introducere JavaScript Advanced – React

Pregătire mediu de lucru

Primul proiect

Capitolul 2 – componente

Capitolul 2 – Props, state

Capitolul 3 – Randare condiționată, repetitivă și hooks

Capitolul 4 – Interacțiunea între mai multe componente

Capitolul 5 – Github

Capitolul 5 – React router

Capitolul 6 – Bootstrap

Capitolul 7 – Firebase

Capitolul 8 – Redux – introducere

Capitolul 8 – Redux Implementare

Capitolul 9 – Stripe, Thunk

Capitolul 10 – Deploy

Final touch-ups

Sponsori și parteneri