fbpx

Curs JavaScript Advanced – React cu predare

La acest curs vom discuta despre conceptele de baza ale lui React, vom face exerciții pe baza acestor concepte și vom lucra la 2 proiecte pentru a vedea utilitatea lor.

Momentan nu avem deschisă înscrierea la nicio clasă pentru acest curs.
Pentru întrebări și nelămuriri nu ezitați să ne contactați
Nivel

Advanced

Nr. ședințe sala de curs

11

Nr. ședințe transmisie live

10

Durata ședinței

4 ore

Studiu individual

6 ore/săpt.

Suport de curs scris

Materiale video

Limba de predare

Română

Limba materialului scris

Română

Metode de evaluare
 • 2 proiecte
 • Examen final teoretic și practic
Înscrie-te! alege opțiune

Despre curs

JavaScript Advanced – React

Web-ul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Dacă primul site din lume arăta așa: http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html, în momentul de față site-urile pot fi aplicații foarte complexe, de la magazine online până la rețele de socializare și nu numai.

Performanțele browserelor au crescut, la fel și viteza internetului, așadar JavaScript nu mai este doar o adunătură de script-uri

JQuery prin care poti face câteva animații. Cu ajutorul bibliotecilor/framework-urilor noi, precum React, Angular sau Vue, putem realiza interfețe moderne și rapide, conceptul de Single Page Application prinzând amplolare.

Vrei sa fii Frontend developer? Doar HTML, CSS și puțin JavaScript nu e de ajuns. Iar cea mai populară soluție a zilelor noastre este React, o bibliotecă de JavaScript prin care putem construi componente reutilizabile mult mai ușor. În cadrul cursului vom învăța principiile de bază ale lui React, dar și a ecosistemului lui (Redux, React Router, 3rd party libraries). De asemenea, vom atinge și concepte fundamentale din web development, precum lucrul cu Git și GitHub, Bootstrap, integrarea cu API-uri externe chiar și cum facem deploy aplicației.

Cui i se adresează cursul JavaScript Advanced React?

ATENȚIE! Java Script Advanced – React- nu se adresează celor care nu au mai avut deloc contact cu programarea sau cu JavaScript. El este continuarea cursului de JavaScript Fundamentals. Pentru cei care nu au urmat cursul de fundamente, dar știu fundamentele JavaScript, HTML și CSS pot susține un test premergător cursului de React, iar dacă rezultatul este bun, puteți participa la curs. Cum se poate susține testul? Dați un mail la office@telacad.ro cu titlul “Test React” în care să solicitați testul de înscriere la cursul JavaScript Advanced – React. Veți primi un enunț la care va trebui să trimiteți rezolvarea, într-o arhivă, pe aceeași adresă de mail.

Cum vă puteți pregăti pentru test? Pe https://www.freecodecamp.org/learn faceți exercițiile de la următoarele subsecțiuni:

> Responsive Web Design Certification > Basic HTML and HTML5

> Responsive Web Design Certification > Basic CSS

> Responsive Web Design Certification > CSS Flexbox

> JavaScript Algorithms and Data Structures Certifications > Basic JavaScript

> JavaScript Algorithms and Data Structures Certifications > ES6

De asemenea, urmăriți următoarele videoclipuri:

> https://youtu.be/mlxi1WUSO_8

> https://youtu.be/ZIofG_rpm7A

> https://youtu.be/jqU3uaRgQyQ

Dacă ești interesat/ă să urmezi un curs în regim self study, accesează curs JavaScript Advanced React.

 

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasa. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clasa dorită și iți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video
 • Regulile de Promovare
 • Proiecte finale
 • Examen final (teoretic și practic) pe care îl vei susține online (**acesta este activat de noi la cererea cursantului și este cronometrat)
 • Catalogul cu note.
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului

Odată înscris în clasă, cursantul va putea accesa materialele de curs și își va putea susține toate examenele, până la data finalizării cursului. Data finalizării cursului se va calcula ulterior, după ultima ședință de curs. Data de finalizare a cursului reprezintă perioada maximală în care participantul la curs poate susține toate examenele conform regulilor de promovare și poate promova cursul.

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Obiectivul acestui curs este să îți dea un start în carieră, iar după terminarea lui să poți aplica cu încredere la job-uri. Cel mai greu e să obții acel prim job, iar pe lângă partea teoretică (și ea importantă), esențială va fi partea practică. Trebuie sa le arăți angajatorilor că poți construi aplicații web moderne, iar cel mai bine le vei arăta asta prin proiectele tale personale.

Cursul va fi construit în jurul a două proiecte. Primul va fi un mini admin panel, prin care vom învăța fundamentele lui React. Cel de-al doilea va fi un magazin online, prin care vom vedea concepte mai avansate. Va trebui să adăugați funcționalități suplimentare proiectelor. Aces fapt vă va ajuta să vă integrați mai bine la un viitor loc de muncă.

Pe lângă proiecte, examenul final va fi o experiență foarte utilă. Acesta va fi foarte asemănător cu un interviu de Junior Frontend Developer. Va conține parte teoretică și practică. În partea practică va trebui să construiți o aplicație de la 0, de mici dimensiuni.

Promovarea cursului consta in obținerea unui punctaj de minim 70% atât la cele două proiecte, cât și la examen.

 

Dacă încă nu ești decis că acest curs este cel potrivit pentru tine, ai la dispoziție varianta Demo a cursului direct pe platforma noastră de e-learning. Creează-ți un profil și dă start studiului!

 

Notă! Garantăm suportul tehnic pentru cursurile tale pentru maxim 6 luni de zile de la data finalizării cursului, conform regulilor de promovare. Însă, accesul pe platforma de e-learning va fi limitat doar în cazul unor actualizări majore ale sistemului și în condițiile tehnice de la momentul respectiv. Până atunci, nicio grijă, odată creat contul, îl vei putea accesa oricând!

Ce vei învăța

 • fundamentele bibliotecii React:

– componente

– JSX

– props

– state

– lifecycle methods

– comunicarea componentelor

 •     fundamentele ecosistemului React:

– React Router

– Redux

– Redux Thunk

 •     să folosești tool-uri importante din web development:

– Git & GitHub

– Bootstrap

– API-uri (Firebase, Stripe)

– Heroku

Certificări

La terminarea cursului JavaScript, cursantul primește diploma eliberată de Telecom Academy, care atestă faptul ca acesta a absolvit cursul la Telecom Academy. Această diplomă confirmă cunoștințele și abilitățile dobândite în perioada cursului.

Programa

1.1 Recapitulare

1.2 De ce React?

1.3 Setup-ul necesar cursului

1.4 Primul proiect – componente

2.1 Organizarea pe componente, App.js

2.2 props, JSX

2.3 state, onChange, style

2.4 Smart/Dumb/Class/Functional components

3.1 Randare conditionata

3.2 Randare repetitiva

3.3 Lifecycle methods

3.4 Requesturi asincrone

3.5 Practice: ternary, map, async

4.1 Formulare în React, CSS in componente

4.2 Transmiterea state-ului între componente

4.3 setState()

4.4 Practice: deleteUser + ultimele retusuri

5.1 GitHub

5.2 Proiectul 2 – pagini + componente

5.3 Rutare

5.4 Practice: Git+Github, React Router

6.1 Bootstrap

6.2 Unde tinem produsele?

6.3 Home page

6.4 Header & Footer, Layout

6.5 Rutare dinamica

6.6 Practice: Media + Styling

 

7.1 Firebase+Login

7.2 Category page – componente

7.3 Practice: Facebook Login, filter products

8.1 Redux

8.2 addToCart

8.3 removeFromCart

9.1 Firebase Refactoring

9.1  Redux Thunk

9.2 Practice: addToFavorites, removeFromFavorites

10.1 Deployment cu Heroku

10.2 CV-ul

10.3 Interviul

10.4 Job-ul

10.5 Continuarea cursului

Sponsori și parteneri