fbpx

Curs Upgrading your programming skills – ONLINE

Începe chiar acum studiul acestor tehnologii și pregătește-te pentru primul tău interviu pentru rolul de Software Developer.

Momentan nu avem deschisă înscrierea la nicio clasă pentru acest curs.
Pentru întrebări și nelămuriri nu ezitați să ne contactați

Despre curs

Ce este cursul Upgrading Your Programming Skills?

Cursul este un concept nou care integrează tehnologii foarte populare și de actualitate, pe care le vei observa în cerințele rolurilor de Software Development, indiferent de nivel (entry-level, middle-level, etc) sau limbajul de programare (Java, JavaScript, Python, C++, etc).

Cui se adresează cursul?

Cursul Upgrading Your Programming Skills este un pachet complet de tehnologii ce te va pregăti pentru a obține mai ușor o poziție in domeniul Software Development, completând noțiunile tehnice fundamentale pe care le ai deja. Asta înseamnă că deja ai nevoie de noțiuni fundamentale de programare.

Ce conține cursul?

Cursul conține top 7 skill-uri tehnice pe care trebuie să le deții dacă dorești să impresionezi și să îți maximizezi angajarea în domeniul IT. Cursul va fi în regim online self-study, iar tu vei putea studia în propriu ritm, de acasă, parcurgând materialul scris și mai ales, MATERIALUL VIDEO.

Hai să vedem ce vei învăța:

 1. Baze de Date noSQL
 2. Git&Bitbucket
 3. Fundamentals of Software Testing
 4. Automated Testing with Python and Selenium
 5. Golang Fundamentals
 6. Kotlin Fundamentals
 7. GraphQL

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasele incluse în pachetul  Web Developer. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clase și iți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video
 • Regulile de Promovare
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online
 • Examen final pe care îl vei susține online
 • Catalogul cu note
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului

Odată înscris în clase, vei putea accesa materialele de curs și susține toate examenele.

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Există două tipuri de examene: testele pentru capitole și examenul final. Toate se vor susține de acasă. Pentru fiecare curs în parte, vei avea de urmat reguli de promovare clare, pe care le vei găsi direct în contul tău de cursant de pe https://cursuri.telacad.ro.

Ce vei învăța

 • elemente de Baze de Date NoSQL
 • elemente fundamentale de Git & Bitbucket
 • elemente de testare software manuală și automată
 • elemente fundamentale de Golang
 • elemente fundamentale de Kotlin
 • elemente de bază de GraphQL

Certificări

La terminarea cursurilor, cursantul primește diplomele eliberate de către Telecom Academy care atestă faptul că acesta a absolvit cursurile la Telecom Academy.

Sponsori și parteneri