Cursuri Engleză – Grupa Junior

Tarife
280 lei - pers. fizică

Despre curs

 

Grupa Junior: Elevi de clasa întâi și clasa a doua

         

De la această grupă de vârstă începem să punem din ce în ce mai mult accent pe formularea corectă a propozițiilor (topică și acord între părțile de propoziție). Pronunția va fi și ea urmărită cu multă atenție.

Copiii vor avea parte de activități interactive care au ca scop dezvoltarea celor 4 competețe principale: vorbire, ascultare, citire, scriere.

Se vor introduce lecții de spelling – de scriere și silabisire a cuvintelor simple, precum și exerciții de citire a unor texte scurte sau de tip comic-book.

Comunicarea se va face într-un procent cât mai mare în limba engleză. Obiectivul cursului este ca elevii să deprindă utilizarea corectă a expresiilor și formulărilor colocviale, dezvoltându-și abilitatea de a purta un dialog pe diverse teme de zi-cu-zi.

Alte activități vor include:

 • Roleplay
 • Jocuri de imaginație
 • Exerciții de ascultare
 • Scurte filmulețe specifice vârstei
 • Exerciții simple de vocabular și sintaxă
 • Scurte competiții pe diverse teme
 • Jocuri în echipă

Fiecare elev va primi propriul material de curs.

Progresul copiilor va fi evaluat periodic, iar părinții vor primi un feedback amănunțit.

Grupele vor fi formate din minimum 5 și maximum 8 elevi. În acest fel, instructorul va putea organiza numeroase jocuri distractive și activități, reușind în același timp să acorde atenția necesară fiecărui elev în parte.

Certificări

Informațiile de mai jos, cu privire la certificările pe care le poate da copilul dumneavoastră sunt preluate direct de pe site-ul ofcial British Council, secțiunea Examene de Engleză pentru copii

 

„Menite să evalueze competențele de limba engleză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, testele Cambridge English: Young Learners (YLE) sunt disponibile pe trei niveluri (Starters, Movers și Flyers), încurajând copiii să învețe monitorizându-le evoluția.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers, administrate de British Council, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1 conform grilei CEFR).

 

1.Cambridge English: Starters

Este primul din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test îți va încuraja copilul să învețe limba engleză de la o vârstă fragedă și îi va forma o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

Nivel de dificultate: Preliminar A1 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 7 și 8 ani și o pregătire de aproximativ 100 de ore de limba engleză.

În cadrul testului copilul va trebui:

 • să recunoască culorile în limba engleză;
 • să răspundă la întrebări foarte simple despre el/ea;
 • să scrie răspunsurile unor întrebări de bază.

 

2.  Cambridge English: Movers

Este al doilea din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test îți va încuraja copilul să comunice în limba engleză în situații reale și îi va crea o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

Nivel de dificultate: A1 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani și o pregătire de aproximativ 175 de ore de limba engleză.

În cadrul testului copiii vor trebui să:

 • înțeleagă instrucțiuni de bază în limba engleză;
 • completeze un formular simplu sau să răspundă la întrebări despre ei;
 • răspundă la întrebări și să scrie lucruri simple (cum ar fi zile ale săptămânii, informații legate de oră sau nume) pe care le aud sau le citesc într-o povestire.

 

3. Cambridge English: Flyers 

Este cel mai dificil nivel din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test reflectă capacitatea copilului tău de a înțelege limba engleză simplă în situații cotidiene și de a comunica într-o engleză elementară.

Nivel de dificultate: Elementar = A2 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani și au studiat limba engleză ca limbă secundară pentru doi sau trei ani la școală (aproximativ 250 de ore de limba engleză).

În cadrul testului copilul va trebui să:

 • explice diferența dintre două povești sau poze;
 • scrie sau să spună o scurtă poveste în limba engleză;
 • formuleze întrebări și să folosească verbe la timpul trecut (past tense). Examenul Cambridge English: Flyers este echivalent din punct de vedere al nivelului de dificultate cu examenul Cambridge English: Key for Schools (KETfS). ”

Sponsori și parteneri