Cursuri Engleză – Grupa Preschool

Tarife
240 lei - pers. fizică

Despre curs

 

Grupa Preschool: Copii preșcolari și clasa 0

 

Pentru copiii preșcolari cea mai bună abordare este cea bazată pe jocuri, cântece și rime. Obiectivul principal pentru aceasta grupă de vârstă este formarea unei pronunții cât mai naturale și mai apropiate de cea a unui vorbitor nativ.

Se pune,  în același timp, accent pe vocabularul de bază, care include (dar nu se limitează la): formule uzuale de salut, membrii familiei, culori, animale etc.

Comunicarea se va face, într-o măsură cât mai mare, în limba engleză, pentru a-i familiariza pe copii cu pronunția corectă, precum și cu o serie de expresii uzuale. În acest fel, copiii vor reuși într-un timp scurt să poată înțelege și formula propoziții simple, rostite rar și clar.

Alte tipuri de activități includ:

 • Jocuri de imaginație
 • Story cards (povești simple și scurte pe baza de imagini)
 • Scurte filmulețe de desene animate specifice vârstei
 • Scurte competiții de vocabular
 • Cântece și rime
 • Exerciții de ascultare
 • Dialoguri scurte pe teme simple

Fiecare copil va avea propriul material de curs.

Progresul copiilor va fi evaluat periodic, iar părinții vor primi un feedback amănunțit din partea instructorului.

Grupele vor fi formate din minimum 5 și maximum 8 elevi. În acest fel, instructorul va putea organiza numeroase jocuri distractive și activități, reușind în același timp să acorde atenția necesară fiecărui elev în parte.

 

Certificări

Informațiile de mai jos, cu privire la certificările pe care le poate da copilul dumneavoastră sunt preluate direct de pe site-ul ofcial British Council, secțiunea Examene de Engleză pentru copii

 

„Menite să evalueze competențele de limba engleză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, testele Cambridge English: Young Learners (YLE) sunt disponibile pe trei niveluri (Starters, Movers și Flyers), încurajând copiii să învețe monitorizându-le evoluția.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers, administrate de British Council, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1 conform grilei CEFR).

 

1.Cambridge English: Starters

Este primul din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test îți va încuraja copilul să învețe limba engleză de la o vârstă fragedă și îi va forma o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

Nivel de dificultate: Preliminar A1 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 7 și 8 ani și o pregătire de aproximativ 100 de ore de limba engleză.

În cadrul testului copilul va trebui:

 • să recunoască culorile în limba engleză;
 • să răspundă la întrebări foarte simple despre el/ea;
 • să scrie răspunsurile unor întrebări de bază.

 

2.  Cambridge English: Movers

Este al doilea din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test îți va încuraja copilul să comunice în limba engleză în situații reale și îi va crea o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

Nivel de dificultate: A1 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani și o pregătire de aproximativ 175 de ore de limba engleză.

În cadrul testului copiii vor trebui să:

 • înțeleagă instrucțiuni de bază în limba engleză;
 • completeze un formular simplu sau să răspundă la întrebări despre ei;
 • răspundă la întrebări și să scrie lucruri simple (cum ar fi zile ale săptămânii, informații legate de oră sau nume) pe care le aud sau le citesc într-o povestire.

 

3. Cambridge English: Flyers 

Este cel mai dificil nivel din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test reflectă capacitatea copilului tău de a înțelege limba engleză simplă în situații cotidiene și de a comunica într-o engleză elementară.

Nivel de dificultate: Elementar = A2 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani și au studiat limba engleză ca limbă secundară pentru doi sau trei ani la școală (aproximativ 250 de ore de limba engleză).

În cadrul testului copilul va trebui să:

 • explice diferența dintre două povești sau poze;
 • scrie sau să spună o scurtă poveste în limba engleză;
 • formuleze întrebări și să folosească verbe la timpul trecut (past tense). Examenul Cambridge English: Flyers este echivalent din punct de vedere al nivelului de dificultate cu examenul Cambridge English: Key for Schools (KETfS). ”

Sponsori și parteneri