Cursuri Engleză – Grupa Young

Haideți să pornim într-o călătorie a cunoașterii!

Despre curs

 

Grupa Young: Elevi de clasele a treia, a patra, a cincea

 

Începând cu această grupă de vârstă, punem un accent deosebit pe exprimarea liberă și corectă în situații cât mai diverse. De aceea, roleplay-ul va fi o metodă folosită la multe dintre ședințele de curs. De asemenea, vom începe cu exerciții de înțelegere a textului și de extragere a informației dintr-un text scris.

Vom urmări dezvoltarea celor 4 competențe principale: vorbire, ascultare, citire, scriere.

Elevilor li se vor introduce o serie de texte scurte în limba engleză, care vor conține diverse fun-facts și diverse noțiuni interesante de cunoștințe generale.

Comunicarea în limba engleză se va desfășura pe teme de interes din ce in ce mai diverse, iar pronunția și formularea corectă a propozițiilor va fi atent urmărită.

Alte activități vor include:

 • Exerciții de ascultare
 • Scriere de texte scurte
 • Competiții pe diverse teme
 • Exerciții care au ca țintă dobândirea unor noțiuni gramaticale
 • Exerciții de vocabular și sintaxă
 • Filmulețe interesante specifice vârstei.

Fiecare elev va primi propriul material de curs.

La sfârșitul fiecărei sesiuni de curs, progresul copiiilor va fi evaluat, iar părinții vor primi un feedback amanunțit.

Grupele vor fi formate din minimum 4 și maximum 10 elevi. În acest fel, formatorul va putea organiza numeroase jocuri distractive și activități, reușind în același timp să acorde atenția necesară fiecărui elev în parte.

 

Certificări

Informațiile de mai jos, cu privire la certificările pe care le poate da copilul dumneavoastră sunt preluate direct de pe site-ul ofcial British Council, secțiunea Examene de Engleză pentru copii

 

„Menite să evalueze competențele de limba engleză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, testele Cambridge English: Young Learners (YLE) sunt disponibile pe trei niveluri (Starters, Movers și Flyers), încurajând copiii să învețe monitorizându-le evoluția.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers, administrate de British Council, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1 conform grilei CEFR).

 

1.Cambridge English: Starters

Este primul din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test îți va încuraja copilul să învețe limba engleză de la o vârstă fragedă și îi va forma o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

Nivel de dificultate: Preliminar A1 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 7 și 8 ani și o pregătire de aproximativ 100 de ore de limba engleză.

În cadrul testului copilul va trebui:

 • să recunoască culorile în limba engleză;
 • să răspundă la întrebări foarte simple despre el/ea;
 • să scrie răspunsurile unor întrebări de bază.

 

2.  Cambridge English: Movers

Este al doilea din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test îți va încuraja copilul să comunice în limba engleză în situații reale și îi va crea o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

Nivel de dificultate: A1 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani și o pregătire de aproximativ 175 de ore de limba engleză.

În cadrul testului copiii vor trebui să:

 • înțeleagă instrucțiuni de bază în limba engleză;
 • completeze un formular simplu sau să răspundă la întrebări despre ei;
 • răspundă la întrebări și să scrie lucruri simple (cum ar fi zile ale săptămânii, informații legate de oră sau nume) pe care le aud sau le citesc într-o povestire.

 

3. Cambridge English: Flyers 

Este cel mai dificil nivel din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE). Acest test reflectă capacitatea copilului tău de a înțelege limba engleză simplă în situații cotidiene și de a comunica într-o engleză elementară.

Nivel de dificultate: Elementar = A2 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Copiii care susțin acest test au vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani și au studiat limba engleză ca limbă secundară pentru doi sau trei ani la școală (aproximativ 250 de ore de limba engleză).

În cadrul testului copilul va trebui să:

 • explice diferența dintre două povești sau poze;
 • scrie sau să spună o scurtă poveste în limba engleză;
 • formuleze întrebări și să folosească verbe la timpul trecut (past tense). Examenul Cambridge English: Flyers este echivalent din punct de vedere al nivelului de dificultate cu examenul Cambridge English: Key for Schools (KETfS). ”

Sponsori și parteneri