* Nou * Simulare pentru Bacalaureat

Tarife
100 lei - student
100 lei - pers. fizică
100 lei - pers. juridică

Despre curs

Ești elev în clasa a XII-a în iminenta perioadă de pregătire pentru Bacalaureat?

Noi venim în sprijinul tau pe parcursul acestei etape dificile din viața ta academică și îți punem la dispoziție o serie de simulări pentru disciplinele Matematica (atât M1 cât și M2), Fizică și Informatică!

Profită de unica oportunitate de a-ți testa cunoștințele printr-o simulare concepută special pentru tine care respecta pe deplin programa examenului de bacalaureat.

Inscrie-te acum la una dintre sesiunile disponibile și în urma evaluării vom discuta individual rezultatul tău și vom alcătui un plan de învățare pentru îmbunătățirea performantelor tale.

Simulare Bacalaureat Informatica

Elevii vor avea posibilitatea sa isi verifice cunostintele de programare, algoritmitca si structuri de date inainte de a sustine examenul de bacalaureat in cadrul simularii.

Simulare Bacalaureat Fizica:

Elevii vor avea posibilitatea de a opta în timpul simularii in mod identic ca in decursul examenului de Bacalaureat la fizică pentru două dintre cele patru module, ale căror probleme trebuie să le rezolve.

Cele patru module sunt:

*Mecanica

*Elemente de termodinamica

*Producerea si utilizarea curentului continuu

*Optica

Simulare Bacalaureat Matematică:

Bacalaureatul la Matematică reprezintă una dintre cele mai importante si grele probe.

Atat elevii din cadrul specializarii Matematică-Informatica (M1) cat si cei din cadrul specializarii Științe ale naturii (M2) se pot inscrie si vor avea fiecare o simulare construita in conformitate cu specializarea lor.

In functie de data la care are loc simularea, in cadrul simularii vor fi cuprinse doar subiecte ce au fost parcuse in programa scolara pana in momentul respectiv.

Durata simularii va fi de 3h.

La final, dupa primirea rezultatelor vom discuta individual cu fiecare elev in parte si ii vom indica si explica unde isi poate imbunătăti performantele construind impreuna un plan de perfectionare.

Sponsori și parteneri