fbpx

Informații pentru cursanți în privința situației COVID-19

Telecom Academy s-a adaptat contextului actual al amenințărilor de sănătate.

În următoarea perioadă, organizăm cursuri cu prezență în 2 variante:

Pentru desfășurarea cursurilor cu prezență fizică la sala de curs, vom aplica și respecta următoarele măsuri de siguranță:

 Pentru desfășurarea cursurilor prin live-streaming pe Cisco WebEX Meetings trebuie doar să fiți pregătiți, în ziua și la ora la care cursul vostru începe în mod normal, cu un calculator și o conexiune cât mai bună la internet.

WebEX este un tool complex, oferit în mod gratuit de CISCO, cu ajutorul căruia ședințele de curs se vor desfășura într-un mod optim:

Dacă îți este imposibil să participi chiar și la sesiunea online, vei putea să vezi întregul curs, a doua zi, pe contul tău de cursant de pe platforma cursuri.telacad.ro (exceptie în situații neprevăzute a unor probleme tehnice ale Cisco WebEx în care înregistrarea este incompletă sau nu s-a putut face**)

Mai jos aveți câteva minute extrase dintr-o sesiune WebEX, a unuia dintre cursurile desfășurate în această perioadă.

Nu vă faceți griji, noi ne ocupăm de pregătiri. Veți primi detaliile necesare logării în sesiunea voastră WebEX în timp util, prin e-mail și/sau sms.

Mai multe detalii despre Cisco WebEx Meetings găsiți și aici.

Pentru întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.

**Vă mai reamintim ca deja sunt prezente materiale video la 90% dintre cursurile cu predare, pe platforma cursuri.telacad.ro. Dacă aveți probleme la accesarea materialelor, vă stăm la dispoziție.

ATENȚIE! Pentru moment, înscrierea direct la sediul nostru a fost suspendată. Pentru a efectua plata cursurilor în această perioadă aveți variantele

 

Vă mulțumim,
Echipa Telecom Academy

office@telacad.ro

0727.761.355;
0746.104.999.

Sponsori și parteneri