fbpx

Black Friday is BLACK WEEK

De ce să ai o singură zi de reducere când poți avea o săptămână întreagă?

Black Friday is BLACK WEEK la Telecom Academy!

Fii pe fază pentru ofertele noastre de Black Friday ce vor fi active în perioada 23 Noiembrie – 27 Noiembrie, ora 11:59 PM.

Ce reduceri vei avea? 50% reducere pentru orice curs cu o valoare mai mare sau egală cu suma 100 de lei. Campania de Black Friday nu se aplică pachetelor de cursuri (Promo Bundles) sau cursurilor care au deja promoții existente.

Cum aplici reducerea? Folosește cuponul de reducere BLACKWEEK50 pentru plata unui curs, indiferent dacă ești elev, student, persoană fizică sau persoană juridică. Poți opta pentru plata cu cardul sau prin transfer bancar de aici, dar și pentru plata cash la sediul nostru. Simplu, ușor și rapid.

Ce cursuri poți achiziționa? Orice curs care costă cel puțin 100 de lei, adică ai de ales din aproximativ 40 cursuri online, în regim self-study. Majoritatea au materiale video în completarea materialelor scrise, create special pentru tine sau înregistrate anterior de instructorii noștri, astfel încât să poți exersa și tu, alături de ei, laboratoarele și aplicațiile practice.

Îți reamintim cu această ocazie care sunt cursurile pe care noi le organizăm, pentru că daaaa, avem multe training-uri în oferta noastră. Domeniul IT&C este unul extrem de larg, cu oportunități numeroase, iar anul 2020 se află sub semnul digitalizării și inovației, așa că, ai de unde alege. Noi suntem neobosiți și lucrăm în continuare la crearea de cursuri noi special pentru tine.

  1. Cursuri CISCO: CCNA 1-3 sau CCNP
  2. Sisteme de operare: Linux 1, Linux 2
  3. Programare în Java, JavaScript, C++, Python, PHP, Kotlin, Golang
  4. Baze de Date-SQL si Baze de Date-NoSQL
  5. DevOps: Jenkins, Continuous Integration, Docker, Kubernetes
  6. Alte cursuri, precum Git&Bitbucket, Agile, Design Thinking

Pentru transparență totală, accesează lista noastră de tarife standard aici. Astfel, îți vei putea stabili un buget și o listă de dorințe pentru suma economisită.

Spune-le și prietenilor tăi de BLACK WEEK by Telecom Academy, deoarece investiția în educație este cea mai importantă investiție pe care o poți face. Atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

Noi suntem alături de tine în procesul educațional și îți mulțumim dacă deja ne-ai călcat pragul, fizic sau virtual.

Dacă ai neclarități cu privire la ofertele noastre promoționale, dacă ai nevoie de suport în alegerea cursului potrivit pentru tine sau pur și simplu vrei o încurajare în procesul de reconversie profesională pe care poate dorești să îl aduci în viața ta, scrie-ne la office@telacad.ro.

 

 

 

    Sponsori și parteneri