fbpx

Java Developer – BUNDLE

Începe chiar acum studiul pentru a obține un job de Java Software Developer.

Self Study

Java Developer – BUNDLE [12 luni]

Abonament Anual - Bundle 10 cursuri
124.17 RON/lună Total azi: 1490 RON
Tarif pers. fizică

Despre curs

Ce este un Java Software Developer?

Java Software Developer este un job foarte popular în industria IT. În principiu, un Java Developer este responsabil cu design-ul, dezvoltarea și managementul aplicațiilor Java. Deoarece Java este un limbaj foarte utilizat, în mod special de organizații foarte mari, task-urile zilnice pot varia destul de mult, în funcție de specificul proiectului sau al companiei. Însă, există câteva tehnologii și skill-uri tehnice comune acestor roluri. Iar noi ne vom concentra pe acestea, tocmai pentru ca tu să fii pregătit la interviul tehnic, dar și în primele luni alături de noua echipă.

Principalele responsabilități ale unui Java Software Developer:

 • design-ul, implementare și mentenanța aplicațiilor Java care de obicei sunt de dimensiuni mari, cu o latență mare și necesare pentru sisteme de importanță critică
 • asigurarea performanței
 • scrierea codului eficient, corect, ce ulterior se poate testa
 • programare, testare, debugging și analiza de software
 • dezvoltarea aplicațiilor Java și Java EE
 • garantarea arhitecturii conforme cu specificațiile
 • pregătirea și realizarea lansărilor
 • suport continuu, investigarea de noi tehnologii și alternative

Care este mediul de lucru pentru un Java Software Developer?

Ca și Java Software Developer, cel mai probabil vei face parte din echipa IT a unei organizații. În funcție de modul în care este aceasta structurată, poate exista o singură echipă sau pot exista mai multe echipe mici care lucrează pe proiecte individuale în medii Agile.

Cui se adresează cursul?

Cursul Java Software Developer este un pachet complet de tehnologii ce te va pregăti pentru a obține o astfel de poziție, chiar dacă nu ai un background tehnic.

Ce conține cursul?

Cursul complet Java Software Developer de la Telecom Academy conține top 10 skill-uri tehnice pe care trebuie să le deții dacă dorești să obții un job de Java Software Developer. Cursul va fi în regim online self-study, iar tu vei putea studia în propriul ritm, de acasă, parcurgând materialul scris și mai ales, MATERIALUL VIDEO.

Hai să vedem ce vei învăța:

 1. Java 1 Associate
 2. Java 1 Professional
 3. Java 2
 4. Java 3 Enterprise Edition
 5. Java 4 Spring Framework
 6. Baze de Date-SQL
 7. Baze de Date noSQL
 8. GIT&Bitbucket
 9. Agile
 10. Jenkins

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasele incluse în pachetul  Java Software Developer. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plății, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clase și iți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video
 • Regulile de Promovare
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online
 • Examen final pe care îl vei susține online
 • Catalogul cu note
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Există două tipuri de examene: testele pentru capitole și examenul final. Toate se vor susține de acasă. Pentru fiecare curs în parte, vei avea de urmat reguli de promovare clare, pe care le vei găsi direct în contul tău de cursant de pe https://cursuri.telacad.ro.

Certificări

La terminarea cursurilor, cursantul primește diplomele eliberate de către Telecom Academy care atestă faptul că acesta a absolvit cursurile la Telecom Academy.

Sponsori și parteneri