fbpx

Data Scientist – BUNDLE

Începe chiar acum studiul pentru a obține un job de Data Scientist.

Self Study

Data Scientist – BUNDLE [12 luni]

Abonament Anual - Bundle 10 cursuri
124.17 RON/lună Total azi: 1490 RON
Tarif pers. fizică

Despre curs

Ce este un Data Scientist?

Un Data Scientist este un profesionist care combină matematica și statistica, noțiunile de programare, analizele predictive avansate, inteligența artificială (AI) extrăgând informații din date, fie ele structurate sau nu, cu scopul de a face predicții și strategii pentru o gamă largă de aplicații din diverse domenii. Organizațiile se bazează din ce în ce mai mult pe un Data Scientist pentru a interpreta datele și pentru a oferi recomandări ce pot duce la îmbunătățirea fie a afacerilor, fie a calității vieții per total. Volumul în continuă creștere al surselor de date și, implicit, a datelor, a făcut ca Data Science să fie unul dintre domeniile cu cea mai rapidă creștere, ceea ce a făcut ca jobul de Data Scientist să fie unul dintre cele mai râvnite la momentul actual.

Data Scientist reprezintă un job provocator din punct de vedere intelectual, satisfăcător din punct de vedere analitic și oferă oportunitatea de a lua parte la ultimele progrese în materie de tehnologie.

Cui se adresează cursul Data Scientist?

 • persoanelor care nu au background tehnic și doresc să obțină un job de Data Scientist;
 • persoanelor care deja lucrează în IT și își doresc să își completeze cunoștințele pentru a face o tranziție către Data Scientist;
 • persoanelor care doresc o carieră în IT, însă nu știu cu ce să înceapă și au nevoie de un sistem de studiu ghidat;
 • persoanelor care interacționează în mod uzual (management, recruiting) cu specialiști IT și au nevoie să înțeleagă care sunt task-urile unui Data Scientist;
 • persoanelor care au noțiuni de programare însă nu știu cum să integreze acele cunoștințe în cadrul unor proiecte ample, care să simuleze mediul de producție profesional.

Ce conține cursul Data Scientist?

Cursul complet Data Scientist de la Telecom Academy conține top 10 skill-uri tehnice pe care trebuie să le deții dacă dorești să obții un job de Data Scientist. Cursul va fi în regim online self-study, iar tu vei putea studia în propriul ritm, de acasă, parcurgând materialul scris și mai ales, MATERIALUL VIDEO.

Hai să vedem ce vei învăța:

 1. Data Fundamentals
 2. Python Entry Level
 3. Python Associate
 4. Data Science for Beginners
 5. Machine Learning Fundamentals
 6. Microsoft Power BI
 7. Baze de Date-SQL
 8. Baze de Date NoSQL
 9. Linux 1 – Administrator Sistem
 10. Linux 2 – Administrator Server

 

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un e-mail de informare că ai fost înscris/înrolat în clasele incluse în pachetul de Data Scientist. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plății, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clase și iți vei accesa contul cu e-mailul și parola deja existente.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video;
 • Regulile de Promovare;
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online;
 • Examen final pe care îl vei susține online;
 • Catalogul cu note;
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului.

Odată înscris în clase, vei putea accesa materialele de curs și susține toate examenele.

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Există două tipuri de examene: testele pentru capitole și examenul final. Toate se vor susține de acasă. Pentru fiecare curs în parte, vei avea de urmat reguli de promovare clare, pe care le vei găsi direct în contul tău de cursant de pe https://cursuri.telacad.ro.

Certificări

La terminarea cursurilor, cursantul primește diplomele eliberate de către Telecom Academy care atestă faptul că acesta a absolvit cursurile la Telecom Academy.

Sponsori și parteneri