Curs JavaScript Advanced – React

La acest curs vom discuta despre conceptele de baza ale lui React, vom face exerciții pe baza acestor concepte și vom lucra la 2 proiecte pentru a vedea utilitatea lor.

Înscrie-te:
Curs Online cu video

Lista de clase la care te poți înscrie:

Cursul JavaScript Advanced-React – prin Cisco WebEx 07 Iulie – începe marti, 07 Iulie 2020, la ora 18:00 și se desfășoară în fiecare zi de marti, în intervalul 18:00-22:00, timp de 11 săptămâni.
Cursul cuprinde 44 ore de curs. Cursul se adreseaza cursantilor care au promovat cursul JavaScript Fundamentals sau care sustin un test practic pentru evaluarea cunostintelor.
Instructor: Razvan Cirlugea
Tarif: 600 lei – elevi/studenti la licenta
           650 lei – persoane fizice
Înscrie-te acum
Nivel

Advanced

Nr. ședințe

11

Durata ședinței

4 ore

Studiu individual

6 ore/săpt.

Suport de curs scris

Materiale video

Limba de predare

Română

Limba materialului scris

Română

Metode de evaluare
 • 2 proiecte
 • Examen final teoretic și practic
Tarife
600 lei - student
650 lei - pers. fizică
900 lei - pers. juridică
Tarife Curs Online cu Video
300 lei - pers. fizică
480 lei - pers. juridică

Despre curs

Java Script Advanced – React. Web-ul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Dacă primul site din lume arăta așa: http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html, în momentul de față site-urile pot fi aplicații foarte complexe, de la magazine online până la rețele de socializare și nu numai.

Performanțele browserelor au crescut, la fel și viteza internetului, așadar JavaScript nu mai este doar o adunătură de script-uri

JQuery prin care poti face câteva animații. Cu ajutorul bibliotecilor/framework-urilor noi, precum React, Angular sau Vue, putem realiza interfețe moderne și rapide, conceptul de Single Page Application prinzând amplolare.

Vrei sa fii Frontend developer? Doar HTML, CSS și puțin JavaScript nu e de ajuns. Iar cea mai populară soluție a zilelor noastre este React, o bibliotecă de JavaScript prin care putem construi componente reutilizabile mult mai ușor. În cadrul cursului vom învăța principiile de bază ale lui React, dar și a ecosistemului lui (Redux, React Router, 3rd party libraries). De asemenea, vom atinge și concepte fundamentale din web development, precum lucrul cu Git și GitHub, folosirea Bootstrap, integrarea cu API-uri externe și chiar și cum facem deploy aplicației (cum o punem online).

Cui i se adresează cursul?

ATENȚIE! Java Script Advanced – React- nu se adresează celor care nu au mai avut deloc contact cu programarea sau cu JavaScript. El este continuarea cursului de JavaScript Fundamentals. Pentru cei care nu au urmat cursul de fundamente, dar au cunoștințe de programare și știu fundamentele JavaScript, HTML și CSS: se poate susține un test premergător cursului de React, iar dacă rezultatul este bun, puteți participa la curs. Cum se poate susține testul? Dați un mail la office@telacad.ro cu titlul “Test React” în care să solicitați testul de înscriere la cursul JavaScript Advanced – React. Veți primi un enunț la care va trebui să trimiteți rezolvarea, într-o arhivă, pe aceeași adresă de mail.

Cum vă puteți pregăti pentru test? Pe https://www.freecodecamp.org/learn faceți exercițiile de la următoarele subsecțiuni:

> Responsive Web Design Certification > Basic HTML and HTML5

> Responsive Web Design Certification > Basic CSS

> Responsive Web Design Certification > CSS Flexbox

> JavaScript Algorithms and Data Structures Certifications > Basic JavaScript

> JavaScript Algorithms and Data Structures Certifications > ES6

De asemenea, urmăriți următoarele videoclipuri:

> https://youtu.be/mlxi1WUSO_8

> https://youtu.be/ZIofG_rpm7A

> https://youtu.be/jqU3uaRgQyQ

Modalități de desfășurare a cursului

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasa. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clasa dorită și iți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video
 • Regulile de Promovare
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online.
 • Examen final (teoretic și practic) pe care îl vei susține online (**acesta este activat de noi la cererea cursantului și este cronometrat)
 • Catalogul cu note.
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului

Perioada maxima de promovare a cursului este de 4 luni de la data înscrierii.

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Obiectivul acestui curs este să îți dea un start în carieră, iar după terminarea lui să poți aplica cu încredere la job-uri. Cel mai greu e să obții acel prim job, iar pe lângă partea teoretică (și ea importantă), esențială va fi partea practică. Trebuie sa le arăți angajatorilor că poți construi aplicații web moderne, iar cel mai bine le vei arăta asta prin proiectele tale personale.

Cursul va fi construit în jurul a două proiecte: primul va fi un mini admin panel, prin care vom învăța fundamentele lui React. Cel de-al doilea va fi un magazin online, prin care vom vedea concepte mai avansate. Acasă va trebui să adăugați funcționalități suplimentare proiectelor, fapt ce vă va ajuta să vă integrați mai bine la un viitor loc de muncă, unde mai mulți oameni lucrează pe un proiect și fiecare face o anumită parte din el.

Pe lângă proiecte, examenul final va fi o experiență foarte utilă, întrucât va fi foarte asemănător cu un interviu real de Junior Frontend Developer. Va conține o parte teoretică și o parte practică, iar în partea practică va trebui să construiți o aplicație de la 0, evident, de mici dimensiuni.

Pentru a promova cursul, este necesară obținerea unui punctaj de minim 70% atât la cele două proiecte, cât și la examen.

Ce vei învăța

 • fundamentele bibliotecii React:

– componente

– JSX

– props

– state

– lifecycle methods

– comunicarea componentelor

 •     fundamentele ecosistemului React:

– React Router

– Redux

– Redux Thunk

 •     să folosești tool-uri importante din web development:

– Git & GitHub

– Bootstrap

– API-uri (Firebase, Stripe)

– Heroku

Certificări

La terminarea cursului JavaScript, cursantul primește diploma eliberată de Telecom Academy, care atestă faptul ca acesta a absolvit cursul la Telecom Academy. Această diplomă confirmă cunoștințele și abilitățile dobândite în perioada cursului.

Programa

1.1 Recapitulare

1.2 De ce React?

1.3 Setup-ul necesar cursului

1.4 Primul proiect – componente

2.1 Organizarea pe componente, App.js

2.2 props, JSX

2.3 state, onChange, style

2.4 Smart/Dumb/Class/Functional components

3.1 Randare conditionata

3.2 Randare repetitiva

3.3 Lifecycle methods

3.4 Requesturi asincrone

3.5 Practice: ternary, map, async

4.1 Formulare în React, CSS in componente

4.2 Transmiterea state-ului între componente

4.3 setState()

4.4 Practice: deleteUser + ultimele retusuri

5.1 GitHub

5.2 Proiectul 2 – pagini + componente

5.3 Rutare

5.4 Practice: Git+Github, React Router

6.1 Bootstrap

6.2 Unde tinem produsele?

6.3 Home page

6.4 Header & Footer, Layout

6.5 Rutare dinamica

6.6 Practice: Media + Styling

 

7.1 Firebase+Login

7.2 Category page – componente

7.3 Practice: Facebook Login, filter products

8.1 Redux

8.2 addToCart

8.3 removeFromCart

9.1 Firebase Refactoring

9.1  Redux Thunk

9.2 Practice: addToFavorites, removeFromFavorites

10.1 Deployment cu Heroku

10.2 CV-ul

10.3 Interviul

10.4 Job-ul

10.5 Continuarea cursului

Sponsori și parteneri