fbpx

Curs JavaScript Advanced – React

Vrei sa fii Frontend developer? Doar HTML, CSS și puțin JavaScript nu e de ajuns. Iar cea mai populară soluție a zilelor noastre este React, o bibliotecă de JavaScript prin care putem construi componente reutilizabile mult mai ușor. În cadrul cursului vom învăța principiile de bază ale lui React, dar și a ecosistemului lui (Redux, React Router, 3rd party libraries). De asemenea, vom atinge și concepte fundamentale din web development, precum lucrul cu Git și GitHub, Bootstrap, integrarea cu API-uri externe chiar și cum facem deploy aplicației.

Nivel

Advanced

Studiu individual

6 ore/săpt.

Suport de curs scris
Materiale video

Nr. ore video

39 h

Limba materialului scris/video

Română

Metode de evaluare
 • 2 proiecte
 • Examen final teoretic și practic
Diplomă

Diplomă de promovare

Curs Demo
Self Study

JavaScript Advanced – React ONLINE

Instructor: Răzvan Cîrlugea
500 RON
Tarif pers. fizică

Despre curs

JavaScript Advanced – React. Web-ul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Dacă primul site din lume arăta așa: http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html, în momentul de față site-urile pot fi aplicații foarte complexe, de la magazine online până la rețele de socializare și nu numai.

 

Performanțele browserelor au crescut, la fel și viteza internetului, așadar JavaScript nu mai este doar o adunătură de script-uri.

JQuery prin care poti face câteva animații. Cu ajutorul bibliotecilor/framework-urilor noi, precum React, Angular sau Vue, putem realiza interfețe moderne și rapide, conceptul de Single Page Application prinzând amplolare.

Vrei să fii Frontend developer? Doar HTML, CSS și puțin JavaScript nu e de ajuns. Iar cea mai populară soluție a zilelor noastre este React, o bibliotecă de JavaScript prin care putem construi componente reutilizabile mult mai ușor. În cadrul cursului vom învăța principiile de bază ale lui React, dar și a ecosistemului lui (Redux, React Router, 3rd party libraries). De asemenea, vom atinge și concepte fundamentale din web development, precum lucrul cu Git și GitHub, Bootstrap, integrarea cu API-uri externe chiar și cum facem deploy aplicației.

Cui i se adresează cursul?

Pentru a urma cursul de JavaScript Advanced – React este necesară cunoașterea noțiunilor de la cursul JavaScript Fundamentals

 

Modalități de desfășurare a cursului:

Online – în regim self-study (individual) – Acest curs este integral dezvoltat de către Telecom Academy. Ne bazăm pe experiența cursurilor deja dezvoltate de noi în ultimii 10 ani. Tutorialele video te vor însoți la fiecare pas pentru a parcurge curricula în propriul ritm, din confortul casei tale. Vei putea accesa cursul de oriunde și oricând vei avea nevoie.

De asemenea, nu uita să instalezi aplicația de mobil Telecom Academy din Magazin Play (pentru Android) și accesează cursurile tale direct de pe telefon!

 

Și dacă simți că totuși ai nevoie de îndrumarea unui instructor, aruncă un ochi pe ORARUL claselor cu predare și înscrie-te la orice clasă disponibilă!

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasă. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clasa dorită și iți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video
 • Regulile de Promovare
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online.
 • Examen final (teoretic și practic) pe care îl vei susține online (**acesta este activat de noi la cererea cursantului și este cronometrat)
 • Catalogul cu note.
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului

Perioada maximă de promovare a cursului este de 4 luni de la data înscrierii.

 

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Obiectivul acestui curs este să îți dea un start în carieră, iar după terminarea lui să poți aplica cu încredere la job-uri. Cel mai greu e să obții acel prim job, iar pe lângă partea teoretică (și ea importantă), esențială va fi partea practică. Trebuie sa le arăți angajatorilor că poți construi aplicații web moderne, iar cel mai bine le vei arăta asta prin proiectele tale personale.

Cursul va fi construit în jurul a două proiecte:

 • Primul va fi un mini admin panel, prin care vom învăța fundamentele lui React.
 • Cel de-al doilea va fi un magazin online, prin care vom vedea concepte mai avansate. Va trebui să adăugați funcționalități suplimentare proiectelor. Aces fapt vă va ajuta să vă integrați mai bine la un viitor loc de muncă.

Pe lângă proiecte, examenul final va fi o experiență foarte utilă. Acesta va fi foarte asemănător cu un interviu de Junior Frontend Developer. Va conține parte teoretică și practică. În partea practică va trebui să construiți o aplicație de la 0, de mici dimensiuni.

Promovarea cursului constă în obținerea unui punctaj de minim 70% atât la cele două proiecte, cât și la examen.

 

Notă!  Garantăm suportul tehnic pentru cursurile tale pentru maxim 6 luni de zile de la data finalizării cursului, conform regulilor de promovare. Însă, accesul pe platforma de e-learning va fi limitat doar în cazul unor actualizări majore ale sistemului și în condițiile tehnice de la momentul respectiv. Până atunci, nicio grijă, odată creat contul, îl vei putea accesa oricând!

 

Dacă încă nu ești decis că acest curs este cel potrivit pentru tine, ai la dispoziție varianta Demo a cursului direct pe platforma noastră de e-learning. Creează-ți un profil și dă start studiului!

Ce vei învăța

Fundamentele bibliotecii React:

 • – componente
 • – JSX
 • – props
 • – state
 • – lifecycle methods
 • – comunicarea componentelor

Fundamentele ecosistemului React:

 • – React Router
 • – Redux
 • – Redux Thunk

Să folosești tool-uri importante din web development:

 • – Git & GitHub
 • – Bootstrap
 • – API-uri (Firebase, Stripe)
 • – Heroku

Certificări

La terminarea cursului JavaScript Advanced – React, cursantul primește diploma eliberată de Telecom Academy, care atestă faptul că acesta a absolvit cursul la Telecom Academy. Această diplomă confirmă cunoștințele și abilitățile dobândite pe perioada cursului.

Programa

1.1 Recapitulare

1.2 De ce React?

1.3 Setup-ul necesar cursului

1.4 Primul proiect – componente

2.1 Organizarea pe componente, App.js

2.2 props, JSX

2.3 state, onChange, style

2.4 Smart/Dumb/Class/Functional components

3.1 Randare conditionata

3.2 Randare repetitiva

3.3 Lifecycle methods

3.4 Requesturi asincrone

3.5 Practice: ternary, map, async

4.1 Formulare în React, CSS in componente

4.2 Transmiterea state-ului între componente

4.3 setState()

4.4 Practice: deleteUser + ultimele retusuri

5.1 GitHub

5.2 Proiectul 2 – pagini + componente

5.3 Rutare

5.4 Practice: Git+Github, React Router

6.1 Bootstrap

6.2 Unde tinem produsele?

6.3 Home page

6.4 Header & Footer, Layout

6.5 Rutare dinamica

6.6 Practice: Media + Styling

 

7.1 Firebase+Login

7.2 Category page – componente

7.3 Practice: Facebook Login, filter products

8.1 Redux

8.2 addToCart

8.3 removeFromCart

9.1 Firebase Refactoring

9.1  Redux Thunk

9.2 Practice: addToFavorites, removeFromFavorites

10.1 Deployment cu Heroku

10.2 CV-ul

10.3 Interviul

10.4 Job-ul

10.5 Continuarea cursului

Sponsori și parteneri