Politica de confidențialitate

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PE SITE-UL WWW.TELACAD.RO

1. CINE SUNTEM

Noi suntem Telecom Academy.

PRESTATOR: Asociația Telecom Academy

Cod Fiscal: 21577037
Sediul: Theodor Pallady, nr. 31, sector 3, București
Banca: Banca Transilvania
Cont: RO41BTRLRONCRT0564471601

PRESTATOR: Cloud Trading SRL

Cod Fiscal: RO 34632192
Nr. Ord. Reg. Com.: J40/7002/2015
Sediul: Theodor Pallady, nr. 31, sector 3, București
Banca: Banca Românească
Cont: RO11BRMA0999100091545007
Banca: ING Bank
Cont: RO51INGB0000999908513780

PRESTATOR: Twelve Brain Point SRL

Cod Fiscal: 40805204
Nr. Ord. Reg. Com.: J40/3633/2019
Sediul: București, Sec.6, Bd. Iuliu Maniu, nr.7, Cotroceni Business Center, corp A, birou AE2_41, scara 2, et.2
Banca: ING Bank
Cont: RO06INGB0000999908985040

PRESTATOR:  Eleven Brain Club SRL

Cod Fiscal: 40802496
Nr. Ord. Reg. Com.: J40/3569/2019
Sediul: București, Sec.6, Bd. Iuliu Maniu, nr.7, Cotroceni Business Center, corp A, birou AE2_46, scara 2, et.2
Banca: ING Bank
Cont: RO03INGB0000999908984900

 

Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului www.telacad.ro (denumit în continuare „website-ul” sau “pagina de internet”), ceea ce, în conformitate cu legislația Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date.

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Prezenta notă de informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale descrie practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacțiunii cu website-ul nostru.

2. CE DATE PRELUCRĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ

Atunci când vizitați website-ul nostru, prelucrăm următoarele date care vă privesc:

2.1 Utilizarea website-ului

Website-ul colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații includ adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră (la nivel de oraș), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, id dispozitiv (notificări și identificare), timestamp, cerere/acțiune.

Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe site-ul și aplicația în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site și a asigura securitatea site-ului. Datele sunt păstrate timp de un an de la data vizitei.

2.2 Când vă abonați să primiți newsletterul nostru

Atunci când vă abonați să primiți newsletterul nostru de știri vom prelucra adresa de email în acest scop. Temeiul legal al prelucrării este consimțământul dumneavoastră. Ne asigurăm că aveți la dispoziție o opțiune simplă de a vă dezabona în orice moment, fie în comunicarea propriu-zisă. Atunci când vă dezabonați, comunicarea newsletterului încetează.

2.3 Când completați formularul de înscriere online

Colectăm și prelucrăm următoarele tipuri de date cu caracter personal:

În cazul persoanelor juridice este necesară colectarea următoarelor:

2.4. Când vă creăm contul de cursant

Pentru a vă putea crea contul de cursant pe una dintre platformele https://www.netacad.com/ http://cursuri.telacad.ro/ vă dați acordul ca noi să vă introducem în sistem și pe platformele menționate următoarele date cu caracter personal:

De asemenea, în momentul în care vă configurați contul pe una dintre aceste platforme, poate fi necesar să mai introduceți și alte tipuri de date cu caracter personal precum:

2.5. Aplicarea pentru un Job

Prin completarea formularului de aplicare pentru un job, vă dați acordul în ceea ce privește termenii și condițiile de utilizare a platformei. De asemenea, vă dați în acest fel și acordul în ceea ce privește transmiterea datelor dumneavoastră personale și a CV-ului dumneavoastră, către partenerii prestatorului, care efectuează activități de recrutare profesională. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe platforma Telecom Academy.

Cum îți protejăm datele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate în bazele noastre de date. Prestatorul nu divulgă date cu caracter personal niciunei alte terțe părți și în niciun alt scop, cu excepția celor menționate anterior.

Cât păstrăm datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate în conformitate cu politica de confidențialitate a prestatorului, pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate. Perioada aproximativă este de 3 ani, iar odată cu fiecare nouă înscriere a dumneavoastră la cursurile noastre, toate datele sunt verificate și updatate.

3. SCOPUL COLECTĂRII ȘI PRELUCRĂRII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

Datele dumneavoastră sunt colectate și sunt utilizate în următoarele scopuri:

Conform cerințelor Legii nr. 363/2018 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale și combaterii infracțiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative și de siguranță, precum și privind libera circulație a acestor date, Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, prestatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale care îi sunt furnizate.

4. DREPTURILE PERSOANELOR ALE CĂROR DATE PERSONALE SUNT COLECTATE ȘI/SAU PRELUCRATE

Conform Legii 363/2018, persoanele fizice beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa prin e-mail, pe office@telacad.ro, sau printr-o cerere scrisă la sediul prestatorului.

5. MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

În cazul în care politicile noastre de confidențialitate se vor modifica, le vom posta pe această pagină.

Dacă aveți întrebări legate de acestea, ne puteți contacta prin e-mail, pe office@telacad.ro, sau telefonic la unul dintre numerele 0727.761.355 / 0746.104.999.

Sponsori și parteneri