fbpx

Java – Ghidul practic și interactiv pentru începători

Cartea Java – Ghidul practic și interactiv pentru începători oferă o combinație echilibrată între teorie și practică, menită să te inspire și să te motiveze în parcursul tău ca dezvoltator Java.

Java - Ghidul practic și interactiv pentru începători
Laurențiu Spilcă
Limba Română
Proiecte online
Self Study

Java – Ghidul practic și interactiv pentru începători

Curs gratuit (în completarea cărții)
0 RON
Self Study

Carte – Ghidul practic și interactiv pentru începători

1 x Carte
169 RON
Self Study

Carte – Ghidul practic și interactiv pentru începători

Pachet 2 x Cărți
289 RON
Self Study

Carte – Ghidul practic și interactiv pentru începători

Pachet 3 x Cărți
379 RON
Nivel

Fundamentals

Nr. capitole

12

Limba materialului scris

Română

Cumpără! alege opțiune

Despre curs

Java – Ghidul practic și interactiv pentru începători pune un accent deosebit pe explicarea conceptelor fundamentale, oferindu-ți totodată exemple practice și sfaturi utile care te vor ajuta să navighezi cu ușurință prin provocările programării în Java. Această carte, îți oferă nu doar bazele teoretice, ci și experiența practică acumulată de  către autor, structurată într-un mod accesibil și ușor de înțeles.

Java nu este doar un limbaj de programare, ci o cheie spre universul dezvoltării software. Flexibilitatea, portabilitatea și robustețea sa îl fac ideal pentru o gamă largă de aplicații, de la aplicații mobile la sisteme software complexe.

CarteaJava – Ghidul practic și interactiv pentru începători” este pentru cei care sunt la început în programarea Java, și nu numai.

Cartea include:

  • Pregătirea mediului de lucru și scrierea unui cod de calitate
  • Utilizarea sintaxelor esențiale
  • Moduri esențiale prin care o aplicație poate stoca și refolosi date
  • Construirea de aplicații Java funcționale, structurate și ușor de înțeles

Autorul cărții, Laurențiu Spilcă este un dezvoltator de software dedicat și lider de dezvoltare la Endava, cu peste zece ani de experiență în Java.

Începând cu anul 2007, a acumulat o experiență vastă în calitate de dezvoltator de software și trainer, predând un număr semnificativ de ore de curs pentru mii de studenți. Este pasionat de împărtășirea cunoștințelor și de ajutarea altora să se perfecționeze în domeniul Java.

Pe lângă munca sa ca instructor, Laurențiu este implicat în mod activ în comunitatea IT prin prezentări și ateliere desfășurate la evenimente internaționale, precum și prin intermediul canalului său de YouTube dedicat tehnologiilor Java. A publicat trei cărți: „Spring Security In Action”, „Spring Quickly” și „Troubleshooting Java”, toate fiind disponibile în limba engleză și traduse în alte limbi, inclusiv rusă și chineză. Pe lângă toate acestea, Laurențiu continuă să fie activ în comunitatea IT prin prezentări la evenimente internaționale și conferințe despre Java și tehnologii adiacente.

Cursul gratuit Java – Ghidul practic și interactiv pentru începători va fi accesat pe platforma Telecom Academy, din contul de cursant cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere, sau de aici. Materialul din curs acordă accesul la codul proiectelor ce completează cartea Java – Ghidul practic și interactiv pentru începători. Înscrie-te gratuit!

Chiar dacă ai acces la proiectele gata rezolvate, îți recomandăm însă să le folosești dacă ești în impas, sau la final pentru a verifica ceea ce ai lucrat singur.

Sponsori și parteneri