fbpx

De ce TelAcad

Telecom Academy și-a început activitatea în anul 2007, când am devenit Cisco Networking Academy, iar apoi ne-am extins și către alte cursuri și domenii, devenind unul dintre cele mai cunoscute centre de training din București.


 

 Continuă Dezvoltare

Am evoluat în permanență. Am pornit cu o singură sală de curs, 2 instructori și 150 de cursanți pe an. În prezent avem 5 săli de curs dotate corespunzător, aproximativ 3000 de cursanți anual, 50 instructori și creatori de conținut, numeroase cursuri dezvoltate sau în proces de creare.

Încercăm în mod sistematic să depășim limitele educației formale, prin materialele video înregistrate de către instructorii noștri și actualizate periodic, prin personalizarea laboratoarelor, prin promovarea conceptului de Gamification sau organizarea de concursuri pe echipe. Bineînțeles, sălile noastre de training pun la dispoziția cursanților toate echipamentele și resursele necesare pentru desfășurarea optimă a cursurilor și laboratoarelor. Ne încurajăm în permanență cursanții să își depășească limitele și să își testeze nivelul prin participarea la competiții sau prin susținerea certificărilor (Cisco, Oracle, Microsoft, Zend, LPI, etc.).

 Cheia succesului

Constă în echipa Telecom Academy, formată din instructori tineri, pasionați, specialiști în domeniile lor, dedicați atunci când vine vorba de a se perfecționa în tehnologiile pe care le predau.

cursuri-telecom-academy-cu-prezenta

 

 Scopul nostru

Scopul nostru principal este de a oferi cursanților o pregătire cât mai minuțioasă, atât din punct de vedere teoretic, cât și practic. Ne asigurăm de atingerea acestui scop atât la sala de curs prin intermediul laboratoarelor inspirate din mediul business actual, cât și cu ajutorul platformelor de e-learning (https://cursuri.telacad.ro, www.netacad.com).

 

 Prioritizăm nevoile cursanților

Sălile noastre de training pun la dispoziția fiecărui cursant în parte toate echipamentele și resursele necesare pentru desfășurarea optimă a cursurilor și laboratoarelor și îi încurajăm în permanență să își părăsească așa-numita „zonă de confort”.

Cursurile dezvoltate integral de către instructorii noștri (Java, Python, Machine Learning, Software Testing, PHP, Linux, Baze de Date, JavaScript, etc) sunt concepute astfel încât cursanții să poată dobândi în viitorul apropiat o certificare internațională, în cazul în care își doresc acest lucru. Materialele de studiu scrise, materialele video și examenele concepute de noi sunt postate pe platforma de e-learning, cursuri.telacad.ro, pentru a putea fi accesate în permanență, de câte ori este nevoie și de oriunde din lume.

Suntem printre puținele centre de training care pun accent pe dezvoltarea materialelor video ale cursurilor noastre și nu numai. Am extins acest concept și la nivelul cursurilor Cisco, pentru a veni în completarea materialelor puse la dispozitie pe www.netacad.com. Scopul nostru este crearea de cursuri versatile, cu accent pe partea de laborator, care să poată fi urmărite și de cei care nu pot participa la cursurile cu prezență.

În anul 2015, am devenit C++ Institute Authorized Academy și am început predarea cursurilor C++ Fundamentals și C++ Advanced, prin intermediul platformei CPP Institute.

Un alt proiect pe care ne-am concentrat a fost Hub-ul Educațional Brain Club , dezvoltat în vara anului 2017,  un concept inovator, apărut din dorința de a inspira și încuraja noua generație care dorește să profite de toate avantajele oferite de piața muncii din IT. Acesta este realizat de către studenți și pentru studenți, iar ideea generală a fost simplă: am creat o comunitate la care toată lumea să poată adera, care să lucreze în mod organizat pe diverse proiecte, oferindu-le resursele fizice și intelectuale necesare. Încurajăm ideile ingenioase și ambițioase, inițiativa și lucrul în echipă.

În momentul de față ne axăm pe dezvoltarea de noi cursuri, din domenii variate, și mai minuțios organizate, precum și pe organizarea evenimentelor și a prezentărilor cu tematici de actualitate, evenimente de tip conferință, laborator practic sau discuție liberă. Ne propunem să le deschidem cursanților noștri drumul către cele mai noi tehnologii.

 

 Dotările centrului de training 

În prezent, avem 8 săli de training dotate cu whiteboard, proiector , ecran de proiecție, PC-uri sau laptopuri pentru fiecare cursant, aceștia nefiind obligați să își aducă propriile device-uri.

Pe lângă asta, avem următoarele echipamente, esențiale pentru desfășurarea optimă a laboratoarelor:

 

Cursuri online

Pentru aceia dintre voi care nu au posibilitatea de a participa la un curs cu predare sau care pur și simplu își doresc să facă mai multe cursuri în paralel, avem varianta cursurilor online.

Platforma noastră de e-learning este structurată conform standardelor celor mai mari platforme internaționale.

Cursanții primesc acces imediat după înscriere la toate materialele de curs, la suportul video și la examenele de capitol.

Află mai multe despre cursurile online

 

Podcastul BrainPoint Talks!

Cel mai nou proiect Telecom Academy a luat naștere în luna septembrie a anului 2019.

BrainPoint Talks este un podcast născut din dorința noastră de a veni în întâmpinarea numeroaselor întrebări pe care le primim în fiecare zi de la voi: despre cariere, despre interviuri de angajare, despre tehnologii, despre povești de succes și altele.

Deși podcast-ul nostru este doar la început, ne bucurăm în fiecare zi de feedback-ul pozitv al primilor noștri ascultători.

W3Schools

L.E. – Continuăm podcastul pe canalul nostru de YouTube, cu subiecte ce contin in continuare informații de interes!

Sponsori și parteneri