fbpx

Centru de testare Pearson VUE

Pearson VUE este una dintre cele mai mari companii specializate în testarea computer-based din majoritatea industriilor. Nu ne referim aici numai la domeniul IT ci și la cel financiar, medical, militar, etc. În prezent colaborează cu aproximativ 200 furnizori de training și certificare pentru recunoașterea internațională a aptitudinilor candidaților.
Cei mai importanți furnizori din domeniul IT care aleg să își certifice clienții prin intermediul Pearson VUE sunt: Oracle, Cisco, Microsoft, Zend, Juniper, Adobe, ComptiA.

 

 

La Telecom Academy ne încurajăm în permanență cursanții să își depășească limitele, sa aibă un proces de învățare constant și continuu, să își seteze obiective de învățare pe termen mediu. Astfel, începând cu decembrie 2013 ne-am reluat activitatea ca Centru de Testare Pearson VUE.

Orice examen al furnizorilor care colaborează cu Pearson VUE se poate susține la sediul nostru din Bulevardul Iuliu Maniu, nr.7, Clădirea Cotroceni Business Centre, corp A, et.2, Sector 6, în apropiere de stația de metrou Politehnica.

 

Programări Examene direct prin platforma Pearson VUE

Programările examenelor se fac prin crearea unui cont de utilizator pe platforma oficială, iar plata examenelor se face cu un card de credit/debit, care permite plata pe Internet. Atenție: plățile examenelor nu se pot face cash.

Prețul examenelor este stabilit de către Pearson VUE, iar Telecom Academy nu percepe comision.

Folosind acest cont de utilizator, vă puteți alege singuri centrul de testare dorit, ziua și intervalul orar. Veți putea face acest lucru în funcție de disponibilitatea și de orarul centrului de testare, detalii care se actualizează automat. Nu este necesară contactarea în prealabil a administratorului centrului de testare.

Le recomandăm tuturor candidaților care susțin examene de certificare la noi să ajungă la sediul nostru cu 20-30 minute înainte de începerea examenului. În așa fel vom putea aloca suficient timp procedurilor de admitere obligatorii. De asemenea, este necesară prezentarea tuturor actelor de identitate specificate de furnizor în momentul efectuării programării.

Pentru întrebări legate de programarea examenelor, nu ezitați să ne contactați.

Mihaela Deacu – Administrator Pearson VUE
0727.761.355
mihaela.deacu@telacad.ro

 

Sponsori și parteneri