Centru de testare Pearson VUE

Pearson VUE este una dintre cele mai mari companii specializate în testarea computer-based din majoritatea industriilor (IT, financiar, medical, militar, etc), iar în prezent colaborează cu aproximativ 200 furnizori de training și certificare pentru recunoașterea internațională a aptitudinilor candidaților.
Cei mai importanți furnizori din domeniul IT care aleg să își certifice clienții prin intermediul Pearson VUE sunt: Oracle, Cisco, Microsoft, Zend, Juniper, Adobe, ComptiA.

Deoarece ne încurajăm în permanență cursanții să își depășească limitele, sa aibă un proces de învățare constant și continuu, să își seteze obiective de învățare pe termen mediu, începând cu decembrie 2013 ne-am reluat activitatea ca Centru de Testare Pearson VUE.
Orice examen al furnizorilor care colaborează cu Pearson VUE se poate susține la sediul nostru: Bd. Iuliu Maniu, nr.7, Cotroceni Business Centre, corp A, et.2, Sector 6.

Prețul examenelor este stabilit de către Pearson VUE, iar Telecom Academy nu percepe comision. Programările examenelor se fac prin crearea unui cont de utilizator pe platforma: www.pearsonvue.com, iar plata examenelor se face cu cardul de credit/debit, care permite plata pe Internet. Plățile examenelor nu se pot face cash.
Folosind acest cont de utilizator, va puteți alege singuri centrul de testare dorit, ziua și intervalul orar, în funcție de disponibilitate și de orarul centrului de testare, detalii care se actualizează automat. Nu este necesară contactarea în prealabil a administratorului centrului de testare.

Recomandăm tuturor candidaților care susțin examene de certificare la noi să ajungă la sediul nostru cu 20-30 minute înainte de începerea examenului, pentru a avea timp suficient pentru procedurile de admitere. De asemenea, este necesară prezentarea tuturor actelor de identitate specificate de furnizor în momentul efectuării programării.

Pentru întrebări legate de programarea examenelor Pearson VUE:

Alexandra Șerbu – Administrator Pearson VUE
0727.761.355
alexandraserbu@telacad.ro

Sponsori și parteneri