fbpx

Feedback-ul Cursanților

Vezi review-uri GoogleFacebook

 


 

„Dupa parcurgerea catorva cursuri dedicate limbajului de programare Java in cadrul Telecom Academy pot recomnda cu drag serviciile si cursurile puse la dispozitie de catre aceasta. Cursurile, structurate in scop didactic, sunt foarte prietenoase pentru persoane care nu au mai avut tangente cu acest domeniu dar, in acelasi timp, sunt suficiente pentru a aprofunda anumite aspecte prezente in materie.

 In momentele mele de reorientare profesionala am gasit din partea profesorilor respectivelor cursuri caldura, dedicare dar si profesionalism. Am avut placerea sa lucrez cu Horia Calin si Daniela Ciuperca, indrumatori foarte bine pregatiti atat din punct de vedere tehnic cat si pedagogi. Nu a trecut mult timp pentru ca mediul de lucru sa devina unul familiar si placut.

Ma bucur ca am urmat aceste cursuri. Am explorat un domeniu necunoscut mie, am intalnit oameni pasionati si curiosi, profesori intotdeauna dornici sa ajute pentru intelegerea celor discutate atat strans legate de cursuri cat si  simple curiozitati ale cursantilor si cred ca datorita acestor factori a ajus rapid un mediu cald si familiar care m-a ajutat sa pasesc in lumea informaticii.”

 


 

„Te salut, om de la rascruce. Eu sunt Marina si te-am salutat pe tine in mod special, deoarece ca tine am fost si eu, la rascrucea dintre viata pentru care m-am pregatit, frustrarea de a realiza ca nu este ceea ce imi doresc si oportunitatea de a prelua fraiele, a schimba directia si a testa un teren complet nou. Sunt absolventa a Facultatii de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti.

O sa traduc in ani de studentie: 5. 5 ani in care nu am avut alt plan in afara de acela de a termina facultatea si a lucra in dominanta industrie farma. La sfarsitul celor 5 ani, am dat admiterea si la rezidentiat, pe care in prezent inca il urmez si am inceput sa lucrez in dream job ul facultatii, in industria farma. Nu a trecut mult timp pana sa realizez ca nu este ceva ce mi se potriveste. Retrospectiv, pot spune ca am stiut dintotdeauna, insa dintr-un motiv sau altul m-am incapatanat sa continui cu directia pe care o alesesem.

Nu o sa mai continui mult in aceasta nota: m-am decis sa imi dau sansa de a incerca altceva si atunci mi-am indreptat atentia catre Java. Am incercat pentru inceput sa invat singura limbajul de programare, insa din cauza lipsei de timp si a organizarii nu am reusit sa ajung prea departe, asa ca m-am hotarat sa urmez un curs in ideea ca ma va ajuta mai rapid sa realizez „daca programarea este de mine sau nu”. Acela a fost momentul in care am descoperit Telecom Academy si cursul de Java1A care, trebuie sa o spun, au fost life changer. Notiunile au fost predate de la zero si totul a fost construit treptat pana cand, la sfarsitul cursului, am acumulat o baza de cunostinte extrem de utila.

Am urmat cursul cu Horia Calin, un instructor competent, cu multa rabdare si disponibilitate de a raspunde la intrebari, care mai departe de informatiile predate si explicatiile oferite s-a straduit in mod deosebit sa ne creeze un mediu cat mai bun pentru a invata si pentru a ne pregati pentru viitoarele interviuri in domeniu. Mai mult decat un curs si un instructor, am avut o experienta din care am invatat mult, un mediu prietenos si deschis si un om care a crezut in potentialul meu. La doua luni dupa absolvirea cursului de Java1A, am obtinut un post ca Java Junior Developper in cadrul unei companii multinationale. Sunt intr-un continuu proces de invatare, insa nu mai simt frustrarea de la inceput, simt entuziasm. Nu stiu ce va urma, insa stiu ca orice va iesi de aici, a meritat sa incerc.

Eu sunt Marina si la rascruce, am ales oportunitatea. Asta a fost o parte din povestea mea. A ta care va fi?”

 


Am urmat cursul de Java 1 Associate susținut de Senior-Instructor Horia Călin la Telecom Acadmy. Consider că nu trebuie să ai vaste cunoștințe în domeniul programării pentru a te decide să înveți Java, deoarece instructorii te îndrumă, indiferent de nivelul la care te afli. În afara ședințelor, TelAcad pune la dispoziție materiale scrise/video pentru studiul individual. Orele de curs s-au desfășurat într-o atmosferă destinsă, dar productivă. Un avantaj al cursurilor urmate la TelAcad este apropierea de vârstă cu instructorul, stabilind astfel o excelentă comunicare. Recomand acest curs datorită seriozității și profesionalismului echipei Telecom Academy.

 


„Numai cuvinte de laudă am despre Telecom AcademyAm început sa urmez cursuri la această firmă deoarece mi-a fost sugerată de către mai mulți colegi de facultate, eu terminând facultatea de inginerie în telecomunicații, m-am gândit că aceste cursuri de CCNA îmi vor prinde foarte bine din orice punct de vedere. Primul curs de CCNA l-am terminat cu Andrei Bucur și țin să-i mulțumesc pentru că datorita lui am dezvoltat o pasiune pt networking, eu neștiind cum sta treaba cu acest domeniu.

Cursul al doilea l-am terminat cu Cristian Deacu, sfaturile și îndrumările lui m-au făcut să realizez că trebuie să continui cu aceste cursuri.  Bineînțeles că am cuvinte de laudă și pt Liviu Bleotu, care prin experiența sa, m-a dus la un alt nivel în ceea ce privește networking-ul. Voi urma în continuare cursuri la Telacad pentru că instructorii cu care am interacționat pâna în acest moment sunt niște oameni excepționali. Materialele de curs și înregistrările video mi-au fost de mare ajutor in pregătirea mea pt fiecare examen. Acum aștept cu nerăbdare sa încep CCNA 4!”

 


 

„Acest curs este într-adevăr destinat începătorilor. Noțiuni fundamentale, valabile și în alte limbaje de programare, mi-au fost explicate în detaliu, iar acesta este un lucru bun, pentru că simțeam că limbajul acesta îl invăț în profunzime, fără a omite ceva.  Mi-a plăcut faptul că materialul de curs era online și în limba română. Putea fi și doar în engleză, dar parcă pentru un prim contact cu Java și o mulțime de termeni noi, altfel înțelegi când sunt explicați în română.

Un alt aspect pozitiv l-au reprezentat materialele video, pentru că le parcurgeam înainte, împreună cu suportul teoretic, iar atunci când îmi erau predate la curs, aveam deja întrebările pregătite. După ce am terminat acest curs, am simțit că am ajuns la un nivel de cunoștințe destul de bun. 

Mi-aș fi dorit sa am printre opțiuni, acest curs și cu predare sâmbata sau duminica dimineața, pentru că în unele saptămâni mai încărcate, este dificil să asimilezi informații noi după ora 18:00, intervine oboseala.

Despre instructorul meu, Alexandru Topală, pot spune că este un tip prietenos, calm, explică lucrurile in detaliu, iar cel mai mult mi-a placut faptul că îmi permite să pun oricâte întrebări aș avea, iar dacă unele nu țin de cursul predat in acea zi, îmi răspunde la ele în pauză. Un alt aspect pozitiv, este că, de fiecare dată cand tratează lucruri noi specifică dacă acestea sunt cerute sau nu la exemenul de certificare Oracle, încercând parcă, să ne facă să ne dorim mai mult de la noi. Am apreciat faptul că, pentru orice subiect nou tratat, am scris cateva linii de cod, iar exemplele alese de el erau diferite de cele din materialele video. Datorită acestor aspecte am ales să continui la cursul de Java 1 Professional cu același instructor.

In luna iunie, 2018, când am inceput cursul de Java 1 Associate, am început si un internship pe Java la compania UniCredit, iar anterior, la interviu, le-am povestit printre altele și despre faptul că urmez un curs la Telecom Academy, iar ei erau foarte încantați de asta, pentru că auziseră despre această academie și aveau deja o părere buna despre ea. Eu cred că și acest aspect a contat când au luat decizia de a mă accepta.

Cred că este deja clar ca sunt foarte mulțumit de experiența mea de la Telecom Academy, țelul meu este să reușesc să ajung la cursul Java 4, care tratează framework-ul Spring, sper să și reușesc.

So, keep up the great work !”

 


Recomand cu plăcere cursurile celor de la Telecom Academy. Cursul de engleză cu Ioana Goz este interactiv, structurat intr-o manieră practică și productivă. Cu ajutorul Ioanei, dornică să te ajute mereu să te autodepășești, am reusit să înțeleg logica gramaticii limbii engleze si am observat progresul de la curs la curs, bineînțeles conteaza si aportul personal al cursantului! Insă, când ai un instructor entuziast, dedicat, care la fiecare întâlnire se straduieste să aducă o temă noua in discutie, o abordare diferită a unui nou concept gramatical, tracul comunicarii se depășește ușor! Cursul Java 1A este bine structurat cu materiale detaliate + videoconferinte pe capitole, care te ajuta să intelegi ușor fiecare noțiune si linie de cod. Instructorul Alin Olteanu explică pe înțelesul tuturor noțiuni complexe, se asigură că am înțeles si raspunde tuturor întrebărilor participanților.

 


 

„Din punctul meu de vedere, cursul de CCNA 1 s-a desfășurat într-o atmosferă relaxată și a fost foarte util deoarece m-a ajutat atât la facultate, cât și la interviurile pentru practică.

Materiale au fost suficiente și bine structurate astfel încât le citeam de acasă și îmi luam notițe înainte de fiecare curs, urmând că mai apoi să le completez cu explicațiile domnului instructor Alexandru Stere, acolo unde consideram că este nevoie. 

De asemenea, dacă aveam întrebări din teorie sau practică, puteam urmări cursurile online puse la dispoziție pe site sau i le puteam adresa instructorului făra a fi o problema, cursul devenind astfel unul interactiv.

Consider că materialele în engleză m-au ajutat să îmi formez un vocabular tehnic pe care la facultate nu l-aș fi dobândit și am ales să continui și cu cel de-al doilea modul deoarece îmi oferă posibilitatea de a mă angaja într-un domeniu care mă pasionează.”

 


 

„Am fost înscris la cursul de Limba Engleza nivelul A2, al Ioanei GözÎn urma acestui curs am dobândit cunoștințe importante atât din punctul de vedere al gramaticii dar și al capcitații de susținere a unei conversații fluente și bine structurate. Atitudinea Ioanei a fost una pozitivă și deschisă ceea ce ne-a ajutat să învățăm și lucrurile mai dificile.”

 


„Am ales să urmez cursul de Python, deoarece la momentul actual Python poate fi considerat unul dintre cele mai ușor de înțeles limbaje de programare. În plus, studentă fiind la Electronică, cunoașterea acestui limbaj de programare reprezintă un plus în ceea ce privește angajarea.

Eu am mai urmat niște cursuri la Telecom Academy: Java 1A, Java 1P și CCNA 1 și am fost plăcut surprinsă de modul în care se desfășoară cursurile, de aceea am dorit să urmez cursul de Python tot la Telecom Academy.

În opinia mea cursul de Python a fost foarte bine structurat. Instructorul a fost foarte implicat și ne-a explicat pe înțelesul nostru anumiți termeni și sintagme. Singurul dezavantaj a fost că nu am avut suficient timp să lucrăm mai multe exerciții la curs, dar am primit teme de acasă și am avut întotdeauna posibilitatea de a-l întreba în cazul în care nu ne reușește un exercițiu la următorul curs sau pe platformă.

Materialele de la curs au fost foarte explicite și utile, mai ales testele de la finalul fiecărui capitol, unde reușeai să îți evaluezi cantitatea de cunoștințe acumulate. Personal, nu am folosit materialele video de la acest curs, fiind prezentă la majoritatea cursurilor, dar din experiența anilor trecuți consider că materialele video sunt foarte folositoare și explicite.

În viitor sunt interesată să continui cu cursul de Python Advenced și de asemenea sunt foarte interesată de cursul de Machine Learning, din cadrul academiei.”

 


 

„Per total, cursul mi s-a părut interesant și intuitiv, materialele oferite au fost de asemenea foarte bine sistematizate, atât informația de la Cisco, cât și materialele video pe care le-am vizionat pentru a aprofunda lucrările practice.

Instructorul cursului, anume Horia Călin, a reușit să creeze în cele 4 ore de curs, care ar putea părea dificil de parcurs mai ales pentru orele 18-22, un mediu prietenos, presărat cu mici glumițe care să destindă atmosfera, reușind în același timp să transmită informații cât mai eficient. 

Deși am absolvit un singur modul de CCNA, revin cu plăcere pentru continuarea acestuia, dorind să activez în acest domeniu după finalizarea facultății. 

Mulțumesc TelAcad pentru o experiență frumoasă și un mediu de învățare deosebit ”

 


 

„Când am început CCNA 1 prin ianuarie anul trecut mă gândeam că dacă nu îmi place și nu mă atrage o să renunț după primul sau al doilea modul; pot spune că nu am început foarte încrezător, însă de la curs la curs mi-a plăcut atmosfera creată, mediul si instructorul, Doru (Teodor Ivănoaica). Explicațiile, laboratoarele și materialele  puse la dispoziție sporindu-mi interesul de a învăța mai multe. Lucrând într-o poziție de NOC, o mare parte, cel puțin din primele module, îmi era destul de cunoscută, însă mi-am dat seama că am mult de învățat. Acum după cele 4 module, sper să obțin certificarea și de ce nu, să continui poate cu CCNP tot aici.

Organizarea, programarea examenelor sau reactivarea unor teste de capitol au fost ușor de efectuat, „Office-ul Telecom Academy” fiind foarte receptiv și prompt în răspuns la mail-uri sau telefon. 

În concluzie pot spune ca toată experiența a fost super ok, recomandând și altor persoane cursul!”

 

Sponsori și parteneri