fbpx

Organizare sesiuni de examinare

Telecom Academy oferă serviciul de organizare de sesiuni de examinare cu caracter tehnic și non-tehnic.

 

În prezent

Suntem parteneri British Council, cu care avem o colaborare de aproximativ 6 ani, pentru organizarea în regim computer-based a următoarelor examene:

Cambridge Assessment English – un examen care oferă unul dintre cele mai cunoscute și recunoscute certificate de limba engleză din lume. Desfășurăm lunar 4-5 sesiuni de examinare;

IELTS – cel mai popular test de limba engleză din lume, recunoscut la nivel internațional. Desfășurăm lunar 4-5 sesiuni de examinare;

ACCA – pentru obținerea  certificării recunoscute la nivel global – „Chartered Certified Accountant” – ce vizează domeniul Business&Accounting. Desfășurăm anual 3 sesiuni a câte o săptămână fiecare;

APTIS – test implementat de către British Council, pentru evaluare aptitudinilor de limba engleză a angajaților unei organizații, vizând cele 4 competențe fundamentale: vorbire, scriere, citire, ascultare.

În cadrul acestei colaborări, ne-am asigurat, încă de la început, că sălile și echipamentele noastre îndeplinesc toate normele impuse unui centru de testare. Asigurăm suportul tehnic pe întreaga perioadă de instalare, pre-testare și examinare. Suntem flexibili în ceea ce privește schimbările care intervin pe parcurs.

 

Dotările centrului nostru

Vă punem la dispoziție 5 săli de examinare, în clădirea de birouri Cotroceni Business Center. Acestea au capacități diferite, între 22 și 30 de locuri disponibile per sală. Sălile sunt dotate cu calculatoare și laptop-uri pentru fiecare loc în parte. În funcție de obiectivele dumneavoastră și de maniera de testare aleasă, vor fi instalate toate aplicațiile necesare pe stațiile de lucru.

 

Pachete de servicii

Am dezvoltat trei tipuri de pachete care se pot ajusta la cerere, pentru a se mula perfect pe obiectivele dumneavoastră.

Tarifele se vor stabili luând în considerare tipul de testare, nevoile dumneavoastră și numărul de săli dorite.

Se va ține cont și de pregătirile care trebuie făcute în perioada de pre-testare, precum și de numărul de persoane din echipa noastră, de care va fi nevoie pentru îndeplinirea scopurilor dumneavoastră.

 

 

Pentru a solicita o ofertă sau pentru orice nelămurire aveți, ne puteți contacta:

 office@telacad.ro

 0727.761.355 / 0746.104.999.

 

Sponsori și parteneri