fbpx

Curs Python Advanced

Cursul de Python Advanced vine în continuarea cursului de Python Fundamentals și își propune trecerea printr-o serie de tehnologii cu care limbajul poate interacționa în vederea dezvoltării unui număr mare de aplicații.

Self Study

Python Advanced

Abonament lunar
29 RON/lună
Tarif pers. fizică
Self Study

Python Advanced [12 luni]

Abonament anual
19 RON/lună Total azi: 228 RON
Tarif pers. fizică
Self Study

Python Developer – BUNDLE [12 luni]

Abonament Anual - Bundle 10 cursuri
124.17 RON/lună Total azi: 1490 RON
Tarif pers. fizică
Nivel

Advanced

Studiu individual

6-8 ore/săptămână

Suport de curs scris
Materiale video

Nr. ore video

8h25min

Limba materialului scris/video

Română/Engleză

Metode de evaluare
 • Examene de capitol
 • Examen final
Diplomă

Diplomă de promovare

Curs Demo
Înscrie-te! alege opțiune

Despre curs

Cursul Python Advanced vine în continuarea cursurilor de Python Entry-Level și Python Associate și își propun trecerea printr-o serie de tehnologii cu care limbajul poate interacționa în vederea dezvoltării unui număr mare de aplicații. Câteva dintre subiectele atinse includ bazele de date, testarea manuală și automată și lucrul cu două dintre cele mai populare framework-uri de web-development: Flask și Django. Pentru studierea acestora ne vom folosi de materiale scrise și video, exerciții teoretice și practice dar și o serie de referințe externe ce pot fi parcurse în mod individual.

Iată câteva exemple de proiecte pe care le veți putea realiza la finalul parcurgerii acestui curs:

 • Client pentru trimis email-uri
 • Aplicații pentru monitorizarea caloriilor
 • Aplicație de TO-DO

Parcurgerea cursului presupune alocarea unui timp săptămânal pentru trecerea prin materialele puse la dispoziție dar și pentru studiul individual prin proiecte și challenge-uri. Acestea au rolul de a sedimenta cunoștințele acumulate dar și de a provoca cursantul la căutarea unor soluții pe cont propriu.

Cui se adresează Python Advanced?

 • persoanelor care au promovat cursul Python Associate și doresc să continue cu aprofundarea acestui limbaj de programare
 • persoanelor care deja stăpânesc concepte precum: structurile de date de bază, definirea claselor, lucrul cu Context Manager, tratarea excepțiilor și citirea documentației oficiale a limbajului

Python Advanced versus Python Professional

După finalizarea cursului Python Associate, există două cursuri de nivel avansat pe care le poți urma în cadrul Telecom Academy: Python Professional și Python Advanced. Acestea se pot parcurge în orice ordine dorești sau poți alege doar unul dintre cursuri, în funcție de obiectivele pe care le ai din punct de vedere profesional.

Mai jos am expus special pentru tine diferențele dintre cele 2 cursuri, pentru a putea lua o decizie mai ușor:

Modalități de desfășurare a cursului

Acest curs se desfășoară Online – în regim self-study (individual). Acest curs este integral dezvoltat de către Telecom Academy. Ne bazăm pe experiența cursurilor deja dezvoltate de noi în ultimii 10 ani.

Tutorialele video te vor însoți la fiecare pas pentru a parcurge curricula în propriul ritm, din confortul casei tale. Vei putea accesa cursul de oriunde și oricând vei avea nevoie.

De asemenea, nu uita să instalezi aplicația de mobil Telecom Academy din Magazin Play (pentru Android) și accesează cursurile tale direct de pe telefon!

 

Și dacă simți că totuși ai nevoie de îndrumarea unui instructor, aruncă un ochi pe ORARUL claselor cu predare și înscrie-te la orice clasă disponibilă!

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe email o solicitare de activare a contului tău. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plății, vei primi confirmarea înscrierii în clasă.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video
 • Regulile de Promovare
 • Exerciții suplimentare
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online
 • Examen final pe care îl vei susține online
 • Catalog cu note
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului

 

Ce vei învăța

 • noțiuni de programare obiect orientată avansate (abstractizare, suprascriere, clase și metode finale, statice etc)
 • implementarea și utilizarea decoratorilor
 • definirea, implementarea și utilizarea propriilor excepție într-o aplicație
 • elemente de programare funcțională (funcțiile lambda, map, filter, reduce)
 • utilizarea iteratorilor, generatorilor și implementarea propriilor structuri de acest fel
 • baze de date SQL și integrarea lor în aplicații
 • testare automată & Selenium
 • web development cu Flask & Django

Certificări

La promovarea cursului Python Advanced primești o diploma eliberată de noi, Telecom Academy, care atestă faptul că ai absolvit, cunoștințele și abilitățile dobândite pe perioada cursului.

O parte din noțiunile ce vor fi dobândite la finalizarea cursului de Python Advanced pot fi folosite pentru studiul următoarelor certificări:

PCAP – Certified Associate in Python Programming

PCPP-32-1 & 32-2  – Certified Professional in Python Programming

La momentul publicării acestui curs, certificările PCPP nu sunt încă disponibile. Recomandăm susținerea certificării PCAP și monitorizarea site-ului Python Institute pentru publicarea noilor examene.

Ce poți face mai departe?

În continuare, poți să te înscrii la cursul Python Professional ce cuprinde noțiuni complementare cursului Python Advanced. Acesta expune noțiuni și tehnici avansate de programare fiind destinat celor care vor să își extindă cunoștințele limbajului și în același timp să deprindă abilitățile unui programator Python complet.

Programa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsori și parteneri