fbpx

Curs Limba Engleză

Înscrie-te:

Lista de clase la care te poți înscrie:

Tarife Clasă cu Predare
800 RON - student
900 RON - pers. fizică
1100 RON - pers. juridică

Despre curs

Dacă ai emoții atunci când știi că este posibil să te regăsești într-un context în care să fi nevoit să comunici în engleză, atunci este de la sine înțeles că un lucru foarte util pentru tine ar fi să urmezi un curs de limba engleza. Scapă de neliniștea pe care ți-o provoacă întâlnirile cu colegi străini, călătoriile sau textele scrise în această limbă.

Limba Engleză este limba dominantă pe plan internațional, face parte din familia limbilor germanice occidentale. Limba Engleză se vorbește oficial in Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda, Canada, Australia și folosită intensiv de locuitori din India, Filipine, Jamaica precum și alte zone din Asia si Africa. Limba Engleză este una dintre cele șase limbi oficiale ale Națiunilor Unite.

Curs de limba engleza

Cursurile de limba engleză organizate de Telecom Academy se desfășoară intr-un cadru modern și primitor în clădirea de birouri Cotroceni Business Center si sunt acreditate ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

Structura cursului: Comunicare in Limba Engleză

Cursurile de limba engleză urmăresc dezvoltarea celor cinci competențe fundamentale (înțelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, ințelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacțiunea în conversație) în scopul folosirii active a limbii in sițuatii concrete.

Fiecare nivel este împărțit în doua module, astfel:

Incepator:
Nivel A1 (33 de ore) – 1 ședința de 3 ore pe săptămână timp de 11 saptamani
Nivel A2 (33 de ore) – 1 ședința de 3 ore pe săptămână timp de 11 saptamani

Mediu:
Nivel B1 (33 de ore) – 1 ședința de 3 ore pe săptămână timp de 11 saptamani
Nivel B2 (33 de ore) – 1 ședința de 3 ore pe săptămână timp de 11 saptamani

Avansat:
Nivel C1 (33 de ore) – 1 ședința de 3 ore pe săptămână timp de 11 saptamani
Nivel C2 (33 de ore) – 1 ședința de 3 ore pe săptămână timp de 11 saptamani

Dacă vrei să te înscrii la un nivel mai avansat decât A2, sau dacă pur și simplu vrei să afli la care nivel te potrivești cel mai bine, contactează-ne și noi îți vom trimite un scurt test pe care trebuie să îl completezi.

 Profesorii

Cursurile de limba engleză sustinute de către Telecom Academy sunt predate de profesori foarte pregătiți în domeniu, tineri, deschiși și plini de entuziasm, accentul punandu-se pe conversație si interactivitate.

Grupele:

Cursurile de limba engleză sunt organizate pe grupe (între 6 si 10 cursanți/grupa)

Examenele:

La sfarșitul nivelului Mediu – modulul B2 – se poate susține un examen de absolvire. Certificatul de absolvire obținut in urma promovării cursului este eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Protecției Sociale (ANC).

Pret:

  • Prețul unui Curs (nivel) este 715 RON, plătibili in doua rate
  • Prețul examenului de certificare ANC este 60 RON.

Materiale de curs sunt oferite GRATUIT de către Telecom Academy

Sponsori și parteneri