fbpx

Curs Java 4 – Spring Framework

Cursul Java 4 cuprinde noțiuni de: Spring Core, Spring JDBC, Spring ORM, interfețe RMI și Hessian, interfețe de servicii web SOAP și REST, tehnologie JSF

Înscrie-te:

Lista de clase online Self Study cu Video la care te poți înscrie:

Cursul se desfășoară la distanța, fără prezență la sala de curs.

Cursantului i se creează cont pe https://cursuri.telacad.ro. Pe acest cont are acces la materiale de curs, examene și materiale video.

Cursul trebuie promovat în cel mult 4 luni de la momentul înscrierii. Retragerea sau mutarea la un alt curs se poate face in 100 de ore de la data inscrierii.

Preț: 300 lei pentru persoane fizice (inclusiv elevi și studenți)

Înscrie-te acum
Pachetul promotional este format din 2 cursuri ce se desfasoara la distanta:

1. Cursul Java 3: se desfășoară online, fără prezență la sala de curs.Cursantului i se creează cont pe https://cursuri.telacad.ro. Pe acest cont are acces la materialul scris și materialele video înregistrate de către instructorii Telecom Academy. Acest curs se adreseaza cursantilor care au promovat Java 2 sau care detin notiunile ce sunt prezentate la Java 2.

Cursul trebuie promovat în cel mult 4 luni de la momentul înscrierii. Retragerea sau mutarea la un alt curs se poate face in 100 de ore de la data inscrierii.

2. Cursul Java 4: se desfășoară online, fără prezență la sala de curs.Cursantului i se creează cont pe https://cursuri.telacad.ro. Pe acest cont are acces la materialul scris și materialele video înregistrate de către instructorii Telecom Academy. Acest curs se adreseaza cursantilor care au promovat Java 2 sau care detin notiunile ce sunt prezentate la Java 2.

Cursul trebuie promovat în cel mult 4 luni de la momentul înscrierii. Retragerea sau mutarea la un alt curs se poate face in 100 de ore de la data inscrierii.

Tarif: 450 RON – persoane fizice
Înscrie-te acum Vezi detalii curs 1 din 2 Te afli în cursul 2 din 2
Nivel

Advanced

Nr. ședințe

9

Durata ședinței

4 ore

Studiu individual

6 ore/săpt.

Suport de curs scris

Materiale video

Limba de predare

Română

Limba materialului scris

Engleză

Metode de evaluare
 • examene de capitol
 • proiect
 • examen final teoretic
Nr. ore video

19.5

Tarife Curs Online cu Video
300 RON - student
300 RON - pers. fizică
480 RON - pers. juridică

Despre curs

 

Cursul Java 4 cuprinde noțiuni de: Spring Core – JDBC – ORM, interfețe RMI, Hessian, SOAP și REST, tehnologie JSF.

Cui i se adresează?

Cursul se adresează oricărei persoane care vrea să studieze modul de dezvoltare a aplicațiilor web până la nivel avansat cu Java. (Nu confundați Java cu Javascript – nu reprezintă același limbaj și nici măcar același tip de tehnologie). Pentru a putea participa la cursul Java Spring Framework este necesară cunoașterea noțiunilor de la cursul Java 2-Sisteme Distribuite.  Cursanții care nu au promovat Java 2-Sisteme Distribuite vor trebui să susțină, înainte de înscriere, un examen practic, în NetBeans. Nu obligatoriu, dar recomandate sunt și cunoștințe de dezvoltarea de aplicații ce comunică cu baze de date (MySQL, Oracle, Postgre, Microsoft SQL).

Modalități de desfășurarea cursului

Pentru moment cursul se desfășoară doar în varianta Online (studiu individual) cu material video.

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasa. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clasa dorită și iți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video
 • Regulile de Promovare
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online.
 • Examen final (teoretic și practic) pe care îl vei susține online (**acesta este activat de noi la cererea cursantului și este cronometrat)
 • Catalogul cu note.
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului

Perioada maxima de promovare a cursului este de 4 luni de la data înscrierii.

Ce vei învăța

 • să dezvolți aplicații folosind Spring Core, Spring JDBC, Spring ORM
 • să integrezi tehnologia JSF în proiecte Spring
 • să realizezi integrarea componentelor prin interfețe RMI și Hessian
 • să realizezi integrarea componentelor prin interfețe de servicii web SOAP și REST

Certificări

La terminarea cursului Java 4 – Spring Framework, cursantul primește diploma eliberată de către Telecom Academy care atestă faptul că ai absolvit, cunoștințele și abilitățile dobândite pe perioada cursului. Aceste cunoștințe deschid calea către mai multe certificări din domeniu. Furnizorul de certificări se numește Pivotal.

Telecom Academy este centru de testare Pearson Vue, ceea ce înseamna că aceste examene se pot susține și la sediul nostru.

 • CoreSpringV3.2
 • CoreSpringV4.0
 • EnterpriseSpring4.0
 • EnterpriseEIwSCertV1.0
 • SpringWeb
 • SpringWebV4.0

Tariful pentru fiecare din aceste certificări este aprox. 150$, însă poate varia în funcție de politica Pivotal.

Mai multe detalii puteți gasi accesând: https://pivotal.io/training .

Sponsori și parteneri