fbpx

Ce sunt Promo Bundle-urile Telecom Academy?

În ajutorul celor care doresc își extindă cunoștințele în domeniul IT am pregătit un nou concept: Promo Bundles.

Aceste Promo Bundle-uri vin în ajutorul planului tău de studiu, oferindu-ți opțiuni multiple pe parcursul tău educațional. Scopul acestora este să venim în sprijinul tău în această perioadă de schimbare atât financiar cât și profesional.

Ce sunt Promo Bundle-urile?

Promo Bundle este un pachet promoțional ce conține 2 cursuri la un preț redus. Dacă ai achiziționa separat Java 1 Associate și Baze de Date SQL te-ar costa 1300 lei, dar cu acest pachet vei beneficia de o reducere de 325 de lei.

Pentru a deveni Software Developer sau Software Engineer, de exemplu, vei avea nevoie cunoști și integrarea unei baze de date, cel puțin un limbaj de programare de nivel Intermediate (Java, Python, C++, etc), un tool de versionare (Git), elemente de Agile, elemente de bază de rețelistică și nu numai.

Dacă dorești o carieră ca Network Engineer,  pe lângă cursurile CCNA, ai nevoie și de noțiuni de utilizare a unui sistem de operare precum Linux, poate chiar și un limbaj de programare precum Python.

 

Câteva exemple de Promo Bundle-uri pe care le-am gândit special pentru tine și pentru care poți opta până pe 31 Ianuarie 2021:

– PHP/MySQL + JavaScript Fundamentals

– PHP/MySQL + HTML&CSS

– Java 1 Associate + Baze de Date SQL

– Java 1 Associate + CCNA 3

– CCNA 3 + Python Fundamentals

– Python Fundamentals + CCNA 2

 

O carieră în IT presupune, în primul rând, competențe tehnice, dar pe lângă acestea, limbile străine pe care le cunoșți vor conta destul de mult în momentul în care aplici pentru interviu, dar și pentru o înțelegere bună a comenzilor folosite în aplicațiile de la cursuri, care de cele mai multe ori sunt în limba Engleză. Limba Germană îți poate aduce un avantaj major.

Astfel câteva exemple ce conțin limbi străine:

Baze de Date + Engleza

– HTML&CSS + Engleza

– C++ Fundamentals + Engleza

– JavaScript Fundamentals + Germana

Pe lângă faptul beneficiezi de o reducere considerabilă, un alt avantaj al acestor Promo Bundle-uri este acela toate cursurile sunt cu predare online, prin Cisco Webex, astfel te poți conecta din orice loc te afli.

 

Te poți înscrie la unul dintre aceste Promo Bundle până la data de 31 Ianuarie 2021, aici

    Sponsori și parteneri