fbpx

Cum te pregătești pentru susținerea unui examen IELTS?

IELTS – International English Language Testing System – este cel mai popular test de limbă engleză din lume. Testul este acceptat de peste 10.000 de organizații din peste 140 de țări, inclusiv în România.

Certificarea competențelor de limba engleză cu ajutorul testului IELTS te poate ajuta să obții un post mai bun sau o promovare, îți poate oferi încrederea de care ai nevoie pentru a susține următoarea prezentare sau următoarea negociere.

Examenul evaluează toate competențele necesare în limba engleză – citire, scriere, ascultare și vorbire. Îl poți susține în fiecare lună, chiar aici, la Telecom Academy prin British Council, iar rezultatele vin în 3-5 zile.

Testul IELTS are o anumită structură. Ca să știi la ce să te aștepți în ziua examenului, cel mai bine este să descoperi structura înainte. Poți consulta o serie de resurse interactive pentru a te pregăti mai bine. Alege în funcție de felul în care preferi să studiezi.

 

Webinarii online

Înscrie-te la webinariile de pregătire IELTS pentru a afla la ce să te aștepți în timpul testului. Fiecare webinar este live și durează aproximativ 60 de minute. Webinariile  te vor ajuta să răspunzi la întrebările frecvente despre fiecare secțiune a testului: ascultare, citire, scriere și vorbire.

Curs online gratuit

Pregătește-te cu ajutorul cursului online gratuit Road to IELTS. Acesta îți oferă o perspectivă complexă asupra testului IELTS și beneficiul de a accesa numeroase alte resurse interactive, precum videoclipuri, ghiduri, teste complete și posibilitatea de a-ți urmări progresul.

Curs online de tip MOOC

Dacă preferí să înveți în clase de tip MOOC, cele patru cursuri din Understanding IELTS ExpertTrack oferă un ghid pentru pregătirea IELTS cu sfaturi, strategii și practică pentru toate cele patru părți ale testului. La sfârșit, vei știi tot ce trebuie să faci pentru a avea succes. Urmează cursurile în orice ordine pentru a te concentra asupra abilităților de care ai nevoie.

Aplicații mobile

Cu aplicația IELTS îți poți personaliza modul de învățare și stabili obiectivele de studiu. Aplicația oferă acces gratuit și teste de pregătire contra-cost, sfaturi în privința exercițiilor de gramatică și vocabular, exemple de teste și întrebări din cadrul celor patru secțiuni ale testului IELTS.

Video

Dacă înveți mai bine urmărind clipuri pe YouTube, îți recomandăm videoclipurile  create de British Council. Aici poți găsi o serie de cărți recomandate de profesorii British Council.

Curs online cu profesor

Cursul de pregătire oferit de British Council, co-dezvoltator al testului IELTS, este conceput special pentru a oferi cursanților o înțelegere cât mai bună a metodelor de învățare și a strategiilor care îi vor ajuta să obțină punctajul dorit.

Alege materialele de studiu care ți se potrivesc și începe chiar azi să te pregătești pentru testul IELTS.

Iar dacă te simți pregătit, te poți înscrie pe site-ul British Council și poți alege să susții examenul la Telecom Academy.

https://www.britishcouncil.ro/examene/ielts/date-taxe-locatii

    Sponsori și parteneri