fbpx

Cursuri de comunicare și public speaking cu Andreea Tudor

Cine este Andreea Tudor?

Heeei, salutare întregii comunități Telecom Academy.

Mulțumesc pentru oportunitatea de a ne cunoaște. 😊

Andreea Tudor este numele meu și sunt om înainte de toate, cu calități, cu defecte, care învață continuu, fie în mod voit sau nu, prin experiențe.

Am absolvit Facultatea de Sociologie și Comunicare și Masteratul Gestiunea Campaniilor de Imagine. Am lucrat o perioadă în domeniul marketingului, am fost prezentator TV, iar acum lucrez în domeniul recrutării, în zona IT și sunt trainer de public speaking. Organizez traininguri și cursuri: cursuri de dicție, de captarea atenției, de limbaj nonverbal, de gestionare a emoțiilor, de încredere în sine, de structurare a discursului, tot ce ține de public speaking. Nu am fost dintotdeauna dornică să vorbesc oamenilor, ba din contră, aveam emoții, simțeam cum inima parcă sare din piept, iar pulsul depășea ritmul normal. Asta până într-o zi în care mi-am spus că este nevoie de o schimbare.Sigur, schimbarea nu a venit peste noapte așa cum mi-aș fi dorit, ci treptat, prin activitățile la care am luat parte.

Ce cursuri putem face împreună?

Cursurile pe care le putem face sunt cursuri din care învățăm să structurăm discursuri și primim feedback constant, iar la viitoarele întâlniri să integrăm ce am învățat. Sunt cursuri de dicție, în care ne antrenăm vocea, o modelăm în funcție de ce dorim să transmitem. Cursuri de limbaj nonverbal, de conștientizare a emoțiilor, de gestionare a lor, cursuri de încredere în sine, unde aflăm ce credințe stau în spatele temerii de a vorbi în public, cursuri de comunicare asertivă și pentru anumite situații specifice precum: înregistrare podcast/apariții TV etc.

Consider că fiecare curs ajută în felul lui. Fie că este individual, loc unde ai timp să aprofundezi mai mult situațiile personale, fie că este un curs în grupă, unde se pot întâmpla multe lucruri faine, pentru că înveți de la ceilalți participanți și primești feedback-uri mai multe, nu doar de la trainer.

Este important să știi să comunici, oriunde te-ai afla, în orice mediu, fie el personal sau profesional. Cursurile de public speaking oferă încredere în abilitățile proprii și sunt esențiale pentru dezvoltarea personală.

„Cea mai mare greșeală pe care o poate face cineva este să îi fie frică să greșească” – Elbert Hubbart.

Ce vei învăța la aceste cursuri?

Prin cursurile pe care le susțin îmi doresc ca tu să poți să îți depășești limitele și să:

  • conștientizezi importanța comunicării
  • identifici și gestionezi emoțiile
  • folosești tonul, ritmul adecvat mesajului
  • te împrietenești cu vocea lor
  • cunoști limbajele trupului
  • ai încredere în abilitățile tale
  • știi că nimeni nu s-a născut învățat și e ok să greșești

 

Atașez aici trei exerciții faine de dicție, pe care le poți exersa, citindu-le din ce în ce mai rapid și clar.

Șase sași în șase saci”.

” Un caricaturist care caricaturizează caricaturi caricaturistice nu poate caricaturiza caricatura sa”.

” Unilateralitatea colocviilor desolidarizează conştinciozitatea energeticienilor care manifestă o imperturbabilitate indiscriptibilă în locul nabucodonosorienei ireproşabilităţi”.

Cum ți s-au părut?

Cum te poți înscrie la cursuri?

Las mai jos link-urile unde ne putem conect și abia aștept să ne cunoaștem!

 

    Sponsori și parteneri