fbpx

Toate Cursurile Self-Study

Participarea la cursuri online este varianta optimă pentru cei care nu au posibilitatea să participe la un curs cu predare.

Mai mult de atât, ne lărgim constant paleta de cursuri cu predare online. Peste 90% dintre acestea beneficiază de suport video, care să te ajute să asimilezi cât mai bine noile noțiuni.

Suntem printre puținele centre de training care pun accent pe dezvoltarea materialelor video ale cursurilor noastre și nu numai. Am extins acest concept și la nivelul cursurilor Cisco, pentru a veni în completarea materialelor puse la dispoziție pe www.netacad.com. Scopul nostru este crearea de cursuri versatile, cu accent pe partea de laborator, care să poată fi urmărite și de cei care nu pot participa la cursurile cu prezență.

În momentul de față ne axăm pe dezvoltarea de noi cursuri, din domenii variate, și mai minuțios organizate, precum și pe organizarea evenimentelor și a prezentărilor cu tematici de actualitate, evenimente de tip conferință, laborator practic sau discuție liberă. Ne propunem să le deschidem cursanților noștri drumul către cele mai noi tehnologii.

Ce presupune un curs online?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, de către echipa Telecom Academy, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău. Vei primi deasemenea și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasa. Platforma noastra de e-learning este cursuri.telacad.ro și/sau www.netacad.com.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plații, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clasa dorită. Îți vei accesa contul cu e-mail-ul și parola deja existente.

Odată înscris în clasă, vei putea accesa materialele de curs și susține toate examenele, într-un interval de maximum 4 luni de la data înscrierii.

Explorează cursuri online:

Sponsori și parteneri