fbpx

Ediția a 4-a H4TF – eveniment AIESEC București

Consideri că experiența ta profesională poate fi îmbunătățită sau dorești să experimentezi un alt domeniu de lucru? Vrei să îți dezvolți aptitudinile și să ai șansa de a interacționa cu multiple companii în vederea unui post de lucru? 

 

       

 

AIESEC București îți oferă ocazia de a răspunde la aceste întrebări și te invită să te înscri la o nouă oportunitate de orientare în carieră: evenimentul „Heading for the Future”. Dacă te simți nesigur în alegerea domeniului, noi te vom ajuta să îți dezvolți viața profesională!

 

Evenimentul „Heading for the Future” va avea loc în București în perioada 6 noiembrie 2023 – 4 decembrie 2023, format din workshop-uri ținute de companii și de speakeri acreditați și specializați în diferite domenii de interes, în regim fizic și online.

 

În cadrul evenimentului, ai posibilitatea de a descoperi diverse domenii de interes, precum: resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing, digital marketing, management, finanțe. Datorită interacțiunilor cu diferite companii, ai oportunitatea de a te familiariza cu mediul profesional prin workshop-uri și experiențe simulate de muncă. În același timp, diverși influenceri sau persoane experte te vor ajuta să te dezvolți pe partea de soft skills și vor susține workshop-uri prin care îți vei putea folosi aptitudinile într-un mod eficient.

În plus, vei fi certificat la sfârșitul evenimentului și poți avea șansa de a obține chiar și un internship/job de la unul dintre partenerii noștri!

 

Dacă dorești să îți dezvolți abilitățile vitale pentru viitoarea ta carieră înscrie-te prin completarea formularului.

 

    Sponsori și parteneri