fbpx

Heading for the Future marchează începutul viitorului tău profesional

AIESEC București îți ofertă o nouă oportunitate de propulsare în carieră! 

În cazul în care nu îți cunoști suficient preferințele ce țin de viața profesională și te simți nehotărât, AIESEC te ajută să cercetezi și să alegi ce ți se potrivește! Evenimentul „Heading for the Future”, vine în ajutorul tău! Acesta are loc în București în perioada 24 Aprilie – 20 Mai!

Proiectul îți oferă posibilitatea de a descoperi diverse domenii de interes pentru tine, precum: resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing și finanțe. Acest eveniment se organizează în 2-3 ședințe pe săptămână în regim fizic. Ai  șansa să interacționezi cu diferite companii și să te familiarizezi  cu mediul profesional cu ajutorul workshop-urilor. Mai mult, persoane din social media te vor ajuta să te dezvolți pe partea de Soft Skills și vor susține workshop-uri prin care îți vei putea folosi talentele dobândite în mod eficient.

 

 La sfârșitul evenimentului primești o certificare și poți avea șansa de a obține chiar și un internship/job de la unul dintre partenerii prezenți în cadrul evenimentului. Dacă și tu vrei să îți dezvolți abilitățile pentru viitoarea ta carieră, accesează pagina de Facebook a evenimentului “Heading for the Future București”, unde găsești un formular de înscriere și mai multe detalii despre proiect. 

 

Cu siguranță îți dorești să îți dezvolți abilitățile pentru a avea o carieră de succes! De aceea, te încurajăm să îți faci înscrierea prin completarea formularului

 

    Sponsori și parteneri