fbpx

ALEF Distribution RO

ALEF Distribution RO S.A. face parte din grupul ALEF Nula, distribuitor regional pentru Europa de Est. ALEF este unul dintre cei mai mari și cei mai stabili distribuitori din Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia și România, începând din 1994. La nivel de grup, ALEF s-a specializat preponderent în tehnologii Cisco, NetApp, Meraki, F5 Networks și Invea-Tech, alături de care s-a construit un business timp de mai mult de douăzeci de ani de experiență.

De ce ALEF?

Experiență bogată

De peste 20 de ani suntem distribuitori de produse si soluții IT în 8 țări din Europa Centrala și de Est. Din 2017, suntem prezenți și pe piața din România.

Gamă vastă de servicii profesionale

  • Servicii și soluții
  • Distribuție hardware & software
  • Definire soluții IT
  • Management de proiect
  • Cursuri
  • Consultanță

Combinație unică

Ne dorim să fim cât mai aproape de partenerii noștri și să venim în întâmpinarea nevoilor lor cu servicii și soluții adaptate pieței. Aducem un plus de valoare produselor și soluțiilor distribuite, prin oferirea de consultanță și acces la informații detaliate privind tehnologiile oferite, prin cursuri actuale despre Securitate, infrastructură și soluții cloud, susținute de echipa noastră de experți tehnici.

O echipă puternică și bine pregătită

Avem în echipa noastră specialiști cu o vastă experiență în domeniile în care activează, tehnicieni și traineri certificați, o echipă puternică de vânzări și oameni specializați pe zona de suport.

 

Companii:

Tipuri de joburi:

Limba:

Sponsori și parteneri