fbpx

Care sunt avantajele susținerii unui examen IELTS?

 

Cu IELTS îți poți alege traseul care ți se potrivește. Îți va fi mai ușor să ajungi acolo unde dorești odată ce susții cel mai popular test de limba engleză din lume.

Principalele avantaje pe care le oferă examenul IELTS:

  • îți poți continua studiile în străinătate
  • dacă dorești să emigrezi, poți aplica pentru diferite job-uri în străinătate
  • avansezi la locul de muncă în România
  • îți dezvolți competențele lingvistice de limba engleză

 

Studiază în străinătate cu IELTS

În cele mai multe țări în care engleza este limba principală, vei avea nevoie de o dovadă a competențelor tale în această limbă, pentru a putea candida la posturi în companii şi pentru a te putea înscrie la universități. Astfel, cu IELTS îți poți continua studiile în Marea Britanie, Canada, Australia, Statele Unite ale Americii, sau multe alte țări din Europa.

Visezi la o carieră internațională?

Dorești să emigrezi și ai nevoie de o confirmare a cunoștințelor de limba engleză? IELTS este cel mai recunoscut examen de limbă engleză care folosește un test de vorbire față în față între două persoane pentru a-ți evalua abilitățile de comunicare. Rezultatele la testul IELTS te vor ajuta să îndeplinești exigențele serviciilor de imigrare.

Progresează la locul de muncă

Vrei să obții promovarea mult visată la locul de muncă? Certificarea competențelor de limba engleză cu testul IELTS te poate ajuta să obții un post mai bun sau o promovare chiar la tine în țară.

Dezvoltă-ți capacitățile lingvistice și folosește-le în avantajul tău

Globalizarea și digitalizarea vremurilor curente au convertit limba engleză în limbajul universal necesar în orice context. Dacă ești la început de drum în cariera de programator, vei descoperi că limba engleză este principalul cod la care va trebui să apelezi. Îmbină utilul cu plăcutul și aprofundează-ți cunoștințele de limba engleză pentru a excela în tot ceea ce îți propui.

Înscrie-te pe site-ul British Council și poți alege să susții examenul la Telecom Academy. Ți-am pregătit și un articol cu resurse gratuite care îți vor fi de folos pentru a te familiariza cu structura examenului IELTS: Cum te pregătești pentru susținerea unui examen IELTS?

 

    Sponsori și parteneri