fbpx

Clase cu prezență fizică vs Clase cu predare virtuală

Toată lumea s-a adaptat din mers în această perioadă critică, așa și noi am fost nevoiți regândim modalitatea de desfășurare a cursurilor astfel încât puteți beneficia de aceași experiență alături de Telecom Academy. Am început organizăm ședințe prin Cisco WebEx cu predare online și ne-am bucurat vedem această modalitate de învățare a fost foarte apreciată.

Totodată am continuat cursurile standard la sala de curs, respectând normele de igienă și distanțare fizică. De aceea și numărul de cursanți este considerabil mai mic, iar locurile disponibile sunt limitate.

Îți punem la dispoziție 2 modalități prin care poți participa la cursurile pe care noi le organizăm, clase cu prezență fizică vs clase cu predare virtuală, astfel încât să alegi varianta optimă pentru ține.

Scopul acestui articol este să te ajutăm să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine, fără a fi afectat procesul de studiu:

      1. Clase cu prezență fizică, la sediul nostru din București:

Începem cursuri în luna Februarie, orarul detaliat este deja postat pe www.telacad.ro, iar înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Așadar, dacă ești din București, dorești să optezi pentru predarea cu instructor, să ai acces la echipamente, îți recomandăm să alegi această variantă!
Vă reamintim igienizăm băncile de lucru și aerisim sălile de curs în fiecare zi, înainte de începerea cursurilor, păstrăm distanțarea fizică.

Câteva din avantajele claselor cu prezență fizică la sala:

 •  Acces la echipamentele necesare pentru crearea laboratoarelor
 • Modul în care interacționezi direct cu instructorul
 • Socializarea cu ceilalți cursanți
 • Program fix pe parcursul ședințelor de curs

       2.  Clase cu predare virtuală prin Cisco Webex:

Cursurile încep în luna Februarie, orarul detaliat este deja pe www.telacad.ro, înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Poți participa din orice colț al lumii, te afli la un click distanță de noi. Aplicația Cisco Webex se instalează foarte ușor, vei primi săptămânal de la noi link-ul pentru fiecare ședință de curs, pentru a putea accesa clasele virtuale alături de colegi și instructorul tău.

Câteva din avantajele claselor cu predare online prin Cisco Webex:

 •  Poți participa de oriunde te afli, trebuie doar ai acces la internet, un PC/Laptop și o pereche de caști cu microfon
 •  Program fix pe parcursul ședințelor de curs
 •  Ședințele de curs sunt înregistrate și se trimit imediat ce au fost generate
 •  Ședințele de curs sunt în continuare interactive, pentru că poți să îi pui întrebări instructorului oricând ai neclarități, acesta are tot timpul ecranul calculatorului său share-uit cu participanții, poți vedea tot ce lucrează acesta și în același timp poți auzi explicațiile sale
 •  Poți să dai și tu share-screen, ca instructorul să poată vedea ce ai lucrat și să corecteze eventualele greșeli

Indiferent de modalitatea aleasă de tine, îți vom fi alături  în procesul de învățare, te vom susține în alegerile făcute.

Te așteptăm la cursurile din Februarie, aici  poți accesa orarul și rezerva locul în clasă, iar dacă ne-ai ales deja pentru a parcurge alături de echipa noastră anumite cursuri, îți mulțumim!

Ne vedem curând!

 

  Sponsori și parteneri