fbpx

De ce să alegi Telecom Academy?

Telecom Academy, ca centru de training în domeniul IT&C, unul dintre cele mai expansive din această perioadă, trebuie să ne asigurăm în permanență că oferim cursuri de cea mai înaltă calitate, atât din punct de vedere al conținutului și al programei, cât și din punct de vedere al predării.

Există foarte multe centre de training în prezent pe piața din România, unele cu vechime și deja cunoscute în industrie, altele apărute recent, asa că, în cazul în care te-ai apucat recent să faci un research pentru a căuta cursul potrivit pentru tine, probabil că te-ai întrebat: Ce centru de training să aleg? De ce să aleg centrul X și nu Y?

Ne punem în situația ta și încercăm să îți răspundem la aceasta întrebare, într-o maniera cât mai obiectivă.

Pentru început, hai să vedem care ar fi criteriile principale pe care ar trebui să le ai în vedere în momentul în care începi cursurile în cadrul unui centru de training în domeniul IT&C.

 1. Paleta de training-uri pe care o oferă

Este recomandat să alegi un centru de training care iți oferă o educație continuă, nu doar un modul de începători. Să luăm exemplu Programarea în Java. Trebuie să știți că nu aveți cum să cunoașteți acest limbaj doar prin prisma unui singur curs. Java este unul dintre cele mai populare limbaje de programare, în top de ani de zile, foarte multe companii îl folosesc la implementarea diverselor produse, este nevoie de un studiu continuu, chiar și atunci când ajungi să profesezi și să utilizezi în viata de zi cu zi acest limbaj. Așadar, dacă vrei să lucrezi cu Java, la Telecom Academy ai 5 cursuri de Java pe care le poți urma secvențial, astfel încât să iți urmezi parcursul didactic într-o manieră logică.

Să presupunem că vrei să înveți rețelistică. Vei dori să faci toate cele 3 module de CCNA în cadrul unei singure academii Cisco. Te vei învăța cu echipamentele, cu mediul de studiu, cu instructorii, cu staff-ul administrativ, cu regulile de promovare.

 1. Site-ul de prezentare

În vremurile noastre, digitalizarea și online conduc lumea, asa că este clar că orice business/companie/asociație are un site de prezentare care trebuie să ofere toate informațiile necesare.

Pe site-ul unui centru de training trebuie să poți găsi următoarele informații:

 • Programele de training: programa, cui se adresează cursul (dacă este pentru începători, dacă sunt necesare cunoștințe adiționale), ce cunoștințe vei dobândi la final
 • Tariful unui training, dar atenție și la numărul de ore de training
 • Instructorul cu care veți face training-ul, dacă acesta este unul cu predare asistată, nu în regim self-study, eventual câteva detalii despre background-ul professional
 • Modul în care aveți acces la informație: materiale imprimate, platforma de e-learning, samd.
 • Prezența datelor de contact

 

 1. Modul în care interacționați cu echipa administrativă. Aceștia trebuie să vă ofere suport prompt, să fie deschiși să vă consilieze și să vă răspundă la neclarități.
 2. Existența unor reguli de promovare clare și obiective.

Am sesizat la o mare parte din cursanții noștri, foști și viitori, un interes crescut pentru obținerea diplomelor de promovare. Vom milita întotdeauna pentru importanta cunoștințelor tehnice, nu a diplomelor, care în această industrie, nu reprezintă nimic. Citește mai multe despre diferența dintre diplome și certificări recunoscute internațional în articolul nostru: https://www.telacad.ro/de-ce-cursurile-noastre-nu-sunt-acreditate/

 

Noi, la Telecom Academy, furnizăm cursanților noștri care ÎNDEPLINESC REGULI DE PROMOVARE diploma de promovare Telecom Academy sau Cisco Networking Academy, depinde de curs. Însă, dragilor, fiți convinși că în cadrul unui interviu, va trebui să dovediți că dețineți cunoștințele menționate pe diplomă.

Considerăm că este important să stabilim reguli de promovare pentru a putea observa nivelul cunoștințelor pe care le-ați dobândit pe parcursul cursului, care sunt punctele tari și mai puțin tari, ce topicuri necesită atenție specială din partea ta, ca și cursant.

 

De ce să alegi Telecom Academy?

 

 1. Avem o experiență în trainingurile IT&C de 12 ani, avem în paleta noastră 66 de cursuri, 55 de instructor, în 2019 am organizat 130 de clase cu predare la sala de curs și am pregătit aprox. 3000 de cursanți.
 2. Ne concentrăm în permanență în dezvoltarea de noi cursuri, conform cerințelor din domeniu, pe îmbunătățirea materialelor de studiu
 3. Am dezvoltat de la zero materiale video în premieră pentru cursurile noastre. Am adus îmbunătățiri inclusiv cursurilor CISCO pentru care am creat materiale video care să completeze materialul scris creat de CISCO și distribuit prin intermediul Cisco Networking Academy pe netacad.com. Scopul final a fost să eliminam bariera distanței prin crearea cursurilor ce se pot urma online, în regim self-study.
 4. Instructorii noștri sunt pasionați de IT&C și de mentoring, încearcă să se autodepășească constant și să inspire cursanții în permanență.
 5. Avem 9 Sali de training dotate cu echipamentele necesare pentru crearea laboratoarelor.
 6. Susținem comunitatea cursanților și a studenților care doresc să își înceapă o carieră în domeniu prin oferirea periodică a cursurilor gratuite în cadrul diverselor evenimente organizate de noi sau partenerii noștri.
 7. Lansăm periodic pachete promoționale: Promo Bundles, tarife reduse pentru studenți, Giveaway-uri.

 

Așadar, fie că alegi Telecom Academy, un alt centru de training sau că studiezi singur, sfatul nostru este să te informezi foarte bine înainte, să faci un research documentat, astfel încât să te asiguri că ceea ce achiziționezi este și ceea ce îți dorești.

Noi îți urăm baftă în tot ceea ce vei întreprinde și vom fi alături de tine în procesul de învățare, în cazul în care ne vei călca pragul, fizic sau virtual!

 

 

 

  Sponsori și parteneri