fbpx

Python Developer – BUNDLE

Începe chiar acum studiul pentru a obține un job de Python Software Developer.

Self Study

Python Developer – BUNDLE [12 luni]

Abonament Anual - Bundle 10 cursuri
124.17 RON/lună Total azi: 1490 RON
Tarif pers. fizică

Despre curs

Ce este un Python Software Developer?

Un Software Developer este un profesionist ce scrie cod de la zero pentru a construi un produs software. Produsul software poate căpăta multiple forme, de la aplicații web până la aplicații mobile. Iar dacă te întrebi de ce Python, află că acest limbaj de programare este în topul celor mai populare și utilizate limbaje, ceea ce îți va asigura o plajă largă de opțiuni legate de proiectele în care vei vrea să te implici. Ca Python Software Developer vei aplica noțiuni ce se referă la design, development, mentenanță, testare și evaluare a aplicațiilor software. Vei fi capabil să găsești soluții pentru rezolvarea anumitor probleme dar și pentru funcționarea întregului produs software.

Cui se adresează cursul Python Software Developer?

 • persoanelor care nu au background tehnic și doresc să obțină un job de Python Software Developer
 • persoanelor care deja lucrează în IT și își doresc să își completeze cunoștințele pentru a face o tranziție către Python Software Developer
 • persoanelor care doresc o carieră în IT, însă nu știu cu ce să înceapă și au nevoie de un sistem de studiu ghidat
 • persoanelor care interacționează în mod uzual (management, recruiting) cu specialiști IT și au nevoie să înțeleagă care sunt task-urile unui Software Developer
 • persoanelor care au noțiuni de programare însă nu știu cum să integreze acele cunoștințe în cadrul unor proiecte ample, care să simuleze mediul de producție profesional

Ce conține cursul Python Software Developer?

Cursul complet Python Software Developer de la Telecom Academy conține top 10 skill-uri tehnice pe care trebuie să le deții dacă dorești să obții un job de Python Software Developer. Cursul va fi în regim online self-study, iar tu vei putea studia în propriul ritm, de acasă, parcurgând materialul scris și mai ales, MATERIALUL VIDEO.

Hai să vedem ce vei învăța:

 1. Python Entry Level
 2. Python Associate
 3. Python Advanced
 4. Python Professional
 5. Baze de Date-SQL
 6. Baze de Date NoSQL
 7. GIT&Bitbucket
 8. Agile
 9. Auomated Testing with Python and Selenium
 10. Containers Essentials – Docker

Toate aceste cursuri îți acoperă nevoia de bază, pentru a te putea dezvolta în direcția dorită, iar oportunitățile cresc dacă aprofundezi suplimentar cunoștințele. Astfel, îți putem recomanda ce cursuri poți face mai departe, după finalizarea celor incluse în pachetul general:

Contul de cursant

Ce înseamnă asta?

Dacă ești cursant nou, după procesarea plății, vei primi pe mail o solicitare de activare a contului tău și un mail de informare ca ai fost înscris/înrolat în clasele incluse în pachetul  Python Software Developer. Contul tău va fi pe cursuri.telacad.ro, pe care îl vei accesa cu adresa de e-mail și parola setate în formularul de înscriere.

Dacă ești deja cursantul nostru, după procesarea plății, vei primi confirmarea înscrierii/înrolării în clase și iți vei accesa contul cu e-mailul și parola deja existente.

Ce găsești aici?

 • Materialele scrise și video
 • Regulile de Promovare
 • Examenele de capitol pe care le vei susține online
 • Examen final pe care îl vei susține online
 • Catalogul cu note
 • Diploma Telecom Academy la promovarea cursului

Odată înscris în clase, vei putea accesa materialele de curs și susține toate examenele.

Examene și evaluări – Criterii de promovare

Există două tipuri de examene: testele pentru capitole și examenul final. Toate se vor susține de acasă. Pentru fiecare curs în parte, vei avea de urmat reguli de promovare clare, pe care le vei găsi direct în contul tău de cursant de pe https://cursuri.telacad.ro.

Certificări

La terminarea cursurilor, cursantul primește diplomele eliberate de către Telecom Academy care atestă faptul că acesta a absolvit cursurile la Telecom Academy.

Sponsori și parteneri