fbpx

Studii în Străinătate

Despre Student Consulting

Student Consulting este o firmă de consultanță educaționala cu peste 8 ani de experiență, care s-a format să susțină toți aplicanții care își doresc să studieze în străinătate. Suntem o companie care, adiacent serviciilor de consiliere a dezvoltat un departament de consiliere financiară, care a generat rezultate excepționale. 99% dintre aplicanții noștri au beneficiat de soluții de finanțare pentru toată perioada studiilor. De asemenea, suntem centru UCAS acreditat începând cu anul 2013, ceea ce permite oricărui aplicant din Romania să solicite GRATUIT suport pentru completarea aplicației UCAS.

 

 

Serviciile noastre au la bază evaluări individuale amănunțite, conduse de un consilier pentru studii în străinătate. Acesta înțelege nivelul academic și aptitudinile aplicantului, necesitățile financiare, pe care le asociază cu criteriile de admitere și îți furnizează o listă de universități la care ai șanse reale de admitere.

 

Aplică Oriunde În Lume

Începând cu 2009, sprijinim aplicanții în procesul de admitere la orice universitate din lume cu predare în limba engleză. În acest sens, am perfecționat doua tipuri de servicii:

 

 

Un consilier dedicat vă asigură tot sprijinul necesar privind Procesul de aplicare, surse de finanțare și soluții de cazare, respectiv transport, disponibile la toate universitățile solicitate de către aplicant.

Fiecare aplicant beneficiază de îndrumarea unui consultant specializat, furnizând tot sprijinul necesar pentru întocmirea scrisorilor de motivație sau eseurilor. Echipa de specialiști financiari întocmesc toată documentația financiara necesara Burselor și identifică toate soluțiile de finanțare furnizate de către universitate.

Procesul de admitere

Abordarea noastră în etapele succesive ale procesului de admitere

Servicii

Ce știm sa oferim:

  • Orientare în Carieră, prin teste și consiliere vocațională.
  • Generarea unei liste de universități cu șanse reale sa fii admis.
  • Consiliere și suport în întocmirea dosarului de aplicare.
  • Consiliere în Procedura de aplicare.
  • Identificarea de Burse, Împrumuturi sau Soluții de finanțare a Studiilor.
  • Întocmirea integrală a Dosarului Financiar. Consiliere în procedurile de cazare.
  • Consiliere pentru obținerea vizelor de studiu.
  • Deoarece cunoaștem activitățile extracuriculare necesare pentru fiecare specializare, putem sa recomandam un Intership, Programe de tabăra de vara, sau Cursuri care vor crește semnificativ șansele de admitere la universitate.

Costurile Serviciilor:

Sprijinim familiile cu servicii de consiliere gratuită pentru universități partenere din Marea Britanie, Olanda, Elveția, Danemarca, Spania, Germania, Italia. În cazul Universităților de top și nepartenere au fost conturate pachete de servicii personalizate ale căror preturi încep de la 299 EURO pe AN.

 

Contact:

Pentru mai multe informații despre Student Consulting, puteți accesa website-ul lor –> aici

Sau direct pagina de contact –> aici

Sponsori și parteneri