fbpx

Q&A

Rezervarea unui loc la cursurile noastre se face prin achitarea taxei de participare sau a unui avans de 50%, urmând să achitați diferența până în ziua începerii cursului.

Există trei modalități de plată:

  • Cash, la sediul nostru. Program: luni-vineri, între 10:00 și 18:00
  • Cu cardul online
  • Prin transfer bancar

Pe parcursul unui an, cursurile cu predare sunt programate 3 sesiuni: februarie, iunie și octombrie.

Cursurile se desfășoară la sediul Telecom Academy: Bd. Iuliu Maniu, nr.7, clădirea Cotroceni Business Center, corp A, intrarea 2, et.2, Sector 6, București (intrarea 2 este situată lângă OTP Bank).

Reducerile de preț se acordă elevilor sau studenților la licență, care urmează o formă de învățământ cu frecvență.

Actele necesare sunt buletinul și carnetul/legitimația de elev/student, vizate pe anul școlar/universitar în curs (acolo unde este cazul).

Nu există un deadline pentru înscrieri, acestea se fac în limita locurilor disponibile. Numărul de locuri libere se actualizează în timp real pe www.telacad.ro.

Cursanții care doresc să urmeze un curs de noțiuni fundamentale la Telecom Academy nu trebuie să dețină cunoștinte din domeniul respectiv sau să aibă studii preliminare. Bineînțeles, cursanții trebuie să știe să folosească un calculator (să folosească tastatura, email-ul, să instaleze/dezinstaleze programe) și Internetul.

Nu există un limbaj de programare perfect, fiecare limbaj de programare are avantaje și dezavantaje și se pretează mai mult sau mai puțin unui anumit tip de aplicație, datorită featuririlor sale (exemplu: Java este foarte des utilizat în aplicații bancare). Pentru o gamă largă de limbaje de programare, noi avem cursuri pentru începători (Java 1 Associate, Python Fundamentals, C++ Fundamentals, JavaScript Fundamentals, etc) dar și pentru avansați. Decizia de a începe să studiezi un anumit limbaj de programare trebuie să vină în urma unui research:

– consultă programa cursurilor,

– consultă descrierea limbajului de programare,

– consultă cerințele de pe piața muncii, vezi cât de popular este un anumit limbaj de programare și ce intervale de salarizare există.

În orice caz, dacă studiezi riguros un prim limbaj de programare, și vei fi nevoit sau vei dori să înveți un alt limbaj de programare, îți va fi mult mai ușor, deoarece vei putea sesiza asemănări și diferențe, vei putea face asocieri, iar gândirea logică va fi deja fundamentată.

Pentru cursurile cu predare la sala de curs sau cu predare prin Cisco WebEx, te poți retrage înainte de începerea cursului.

În momentul începerii cursurilor cu predare cu instructor, ar trebui să avem un număr minim de cursanți, număr ce poate să difere în funcție de curs, de sala de training în care acesta se va ține, etc.. În cazul în care acest număr nu se întrunește, există posibilitatea ca un curs să se decaleze cu perioade de o săptămână, maximul find 4 amânări. Decizia se ia cu o zi înainte de începerea cursului, moment în care toți cursanții sunt anunțați prin sms cu privire la începerea sau amânarea cursului.

Recomandăm ca vârsta minimă a cursanților sa fie de aproximativ 15 ani, cu mențiunea că aceste cursuri se adresează adulților și este posibil ca în anumite situații, exemplele didactice oferite de instructori să nu fie potrivite pentru un cursant cu o vârsta mai mică.

Te invităm să citești articolul de pe Blog, special creat pentru a răspunde la întrebările legate de Diplome și Certificate, aici.

Grupele de cursanți pot avea între 16 și 30 de cursanți în condiții normale din punct de vedere al sănătății mondiale. Însă, în situația generată de COVID-19, grupele vor avea maximum 20 cursanți.

Sponsori și parteneri